Gigantomani i skyggen!

Helt inntil huset, på nordsiden har vi et bed som aldri ser sol, og der, bak noen høye stauder fant mannen disse artige eksemplarene av heuchera (alunrot).

– Sjekk de gigantiske bladene!

Her har helt vanlig heuchera tilpasset seg forholdene. Lite lys sier du? Jammen det har vi da løsning på, vi lager bare større blader! Siden det er veldig lunt bak der, og godt og fuktig, så er ikke store blader et problem, og vips så har vi en Moseplassen spesial 😀

(Vanlig størrelse er vel opp til ti cm, disse er opp til tyve, og med laaaange stilker)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her