Hagedager på Ramme/ Havlyst denne helgen. Jeg skal, skal du?

Litt sør for Drøbak, ca en time fra Oslo, finner du en av Norges vakreste parker, Havlyst på Ramme gård. Det er en privat park eid av Petter Olsen som av og til holder åpent for betalende gjester, og to ganger i året arrangerer de hagedager med marked.

Førstkommende lørdag og søndag (1. og 2. september) fra 10.00-17.00 er det økologisk gårdsmarked & Hagedager
«I tillegg til vårt kjente utvalg av hageplanter og stauder fra Tommy Ahnby, hageredskap og omvisning i den fantastiske Havlystparken vil også Dag Tjernshaugen og Krukkegården delta. Samtidig organiserer vi i år et økologisk/biodynamisk gårdsmarked» med egne varer og andre aktører.
Les mer på Ramme gårds nettside

Jeg har planer om å være der på lørdagen. Dersom du skal dit og ser meg, kom bort og si hei! Jeg er legendarisk dårlig på å kjenne igjen folk, så jeg er avhengig av at andre er greie og kommer bortom. Dersom det er interesse så kan vi kanskje avtale å møtes på lørdagen i 12-tiden? Helst inne i selve parken litt vekk fra folkemengdene, regner med at ørene mine blir slitne av markedsområdet ganske fort.

– sees?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Cathrine, send meg en pling da, om det blir tur på deg. Tenker det kan være familievennlig dette, om dere har vesla da.

    Ugleloftet, håper du er der når jeg er der da, hadde vært hyggelig å møtes 😀

  2. Ramme gård er veldig familievennlig. Ungene stortrives der, og blir med på lørdag også. I forfjor fikk største presse sin egen eplejuice. Det snakker han om enda.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her