Georginene er min høstfavoritt, hvilken er din? Husk konkurransen!


Det er en liten stund siden sist nå, men endelig er jeg igang med ny konkurranse! Skikkelig konkurranse med skikkelig overdådige premier fra Nelson Garden: 17 poser løk hver til de fem som får flest stemmer!!!

Det har kommet inn nesten 40 bidrag, superinspirerende bidrag som har gitt meg masse gode opplevelser, og ikke minst nye ideer for egen hage 🙂 Du finner alle bidragene i konkurranseutlysningen, hvor du også kan melde deg på om du vil. Og det vil du naturligvis! Åpent for alle, upretensiøst som alltid, og en fantastisk mulighet til å spre hageglede 😀

Nå skal jeg naturligvis ikke delta i min egen konkurranse, men om jeg hadde deltatt så hadde det vært med georginer 🙂 Det finnes så utrolig mange ulike farger og fasonger, og de er så voldsomme og påtrengende med sin hageglede at jeg bare smile når jeg ser de. Vakre i bed, flotte som snitt. Og, holder på med blomstringen i måned etter måned (om man får en skaplig sommer da…).

– Hva i høsthagen gjør deg glad?

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Wow, en sådan härlig bild på dahlian! Det är ett så fint ljus i den!

  Ha det gott!
  /Ruben

  PS
  Jag har en fråga om tävlingen. Är det den endast den bild som läggs up i sammanställningen på din blogg som tävlar, eller är det hela inlägget (på den tävlandes blogg) med text, och eventuellt andra bilder som tävlar?

 2. Hei Ruben 🙂
  Det synes jeg var et veldig godt spørsmål! Må jammen titte litt på teksten min og se om jeg skal klargjøre litt der, kan hende jeg ikke har husket å presisere dette denne gangen.

  Det er hele innlegget som er med i konkurransen, med ekstra vekt på bildet som legges inn i lenketingsten her på Moseplassen.

  Når jeg velger ut til finalen så ser jeg på hele greia, men når det stemmes i finalerunden så er det opp til hver enkelt som avgir stemme hva de har som kriterier.

  Jeg vekter bildet som legges inn her mest, så ser jeg på teksten, og så ser jeg også litt på de andre bildene som er med.
  Noen ganger er bildet nok alene og teksten er bare en bonus, andre ganger er det teksten som er utslagsgjørende og gjør at bidraget skiller seg ut.

  Bildet trenger ikke være fototeknisk bra, at det er skarpt er mindre viktig enn at det er gripende.
  Teksten kan være fabulerende og historiefortellende, eller det kan være en ren faktatekst, eller, tja, hvasomhelst.

  Det er ikke så helt enkelt å velge ut finalister, som du kan se så er det mange gode bidrag med, og å velge ut «finest»/»favoritt» er og blir veldig subjektivt. Det må rett og slett sjarmere meg på en eller annen måte, få meg til å tenke at dette var noe ekstra, noe jeg tror de som skal stemme frem vinneren kan synes ekstra godt om.

 3. Wow, en sådan härlig bild på dahlian! Det är ett så fint ljus i den!

  Ha det gott!
  /Ruben

  PS
  Jag har en fråga om tävlingen. Är det den endast den bild som läggs up i sammanställningen på din blogg som tävlar, eller är det hela inlägget (på den tävlandes blogg) med text, och eventuellt andra bilder som tävlar?

 4. Hei Ruben 🙂
  Det synes jeg var et veldig godt spørsmål! Må jammen titte litt på teksten min og se om jeg skal klargjøre litt der, kan hende jeg ikke har husket å presisere dette denne gangen.

  Det er hele innlegget som er med i konkurransen, med ekstra vekt på bildet som legges inn i lenketingsten her på Moseplassen.

  Når jeg velger ut til finalen så ser jeg på hele greia, men når det stemmes i finalerunden så er det opp til hver enkelt som avgir stemme hva de har som kriterier.

  Jeg vekter bildet som legges inn her mest, så ser jeg på teksten, og så ser jeg også litt på de andre bildene som er med.
  Noen ganger er bildet nok alene og teksten er bare en bonus, andre ganger er det teksten som er utslagsgjørende og gjør at bidraget skiller seg ut.

  Bildet trenger ikke være fototeknisk bra, at det er skarpt er mindre viktig enn at det er gripende.
  Teksten kan være fabulerende og historiefortellende, eller det kan være en ren faktatekst, eller, tja, hvasomhelst.

  Det er ikke så helt enkelt å velge ut finalister, som du kan se så er det mange gode bidrag med, og å velge ut «finest»/»favoritt» er og blir veldig subjektivt. Det må rett og slett sjarmere meg på en eller annen måte, få meg til å tenke at dette var noe ekstra, noe jeg tror de som skal stemme frem vinneren kan synes ekstra godt om.

 5. Utrolig nydelig georgine du har der! Det er det som er så artig med Dahlia, at de kommer i alle farger og fasonger, og vi blir rett og slett aldri lei 🙂
  Så flott at du drar i gang konkurranser, Anne!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips