Hagens tre solhatter (echinacea)

Her ser du hagens tre solhatter/echinacea som blomstrer vakkert fremdeles 😀 Jeg tror nok det blir flere til neste år…. Les om solhatten og se flere flotte navnsorter i dette blogginnlegget fra før i år, det er en plante det er lett å få dilla på!


‘Green Jewel’ og ‘Profusion’


‘White Swan’ nyutsprungen og fult utsprungen.

Pst: Fikk du med deg bloggposten min om økologisk hagedrift i helgen? Det kom inn mange flotte kommentarer så den kan være verdt å ta en ekstra tur innom og lese. Veldig interessant å se hvordan andre ordner seg i sin hage, så du må gjerne dele dine egne erfaringer og tanker du også!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Echinacea er det lett å få dilla på ja:-) ‘Green jewel’ står på min önskeliste, men det er alltid plass til andre sorter også.
    Ha en fin dag!

  2. Det blir jo garantert en eller annen ordinær rosa (ala Magnus), og så får jeg se hva som ramler ned i handlekurven… Kanskje frø er tingen for de rosa, så får jeg se hva annet jeg snubler over. Koselig å vite at man kan skaffe seg ting, uten at det er stress og styr med når 🙂

  3. De er flotte alle sammen!..og når jeg ser solhatt tenker jeg alltid på prærien..der de stod mellom høyt gress og indianere red i full gallopp…ja,ja det er rare meg:))
    Ha en fin kveld:))

  4. Flotte planter, det beste er at de blomstrer så utrolig lenge, og når kronbladene faller er den like fin fremdeles, også med rim på:-)Jeg har akkurat fått tak i green Jewel, gleder meg til å se den i blomst neste år.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her