Konkurranse! Hva er finest i hagen din nå?

Høst!
Ikke den årstiden de fleste hagefolk bryter ut i panegyrisk sang over, men hvorfor ikke? Det er jo masse flott å glede seg over i hagene fremdeles, vekstsesongen er på ingen måte over 🙂

Og derfor lyser jeg nå ut konkurranse hvor du får en mulighet til å vise frem det i hagen din som gir deg mest glede nå på høsten. Akkurat hva det kan være er opp til deg: En blomst, en fugl, grønnsakshagen, eller?

Del din favoritt og konkurrer om å vinne vårblomstrende løk fra NELSON GARDEN. Nelson slår på stortromma og det er ikke bare 1. plass som vinner, det er samme premie for topp fem, og premien er 17 pakker løk, hver! Så del glede over høsten, og vinn en masse løk som gir deg glede til våren 🙂

Slik deltar du:
1. Ta et bilde eller let frem noe fra arkivet. Det skal være et bilde du har tatt selv, og det må være tatt på høsten, (september, oktober, november).
2. Skriv en tekst hvor du forteller hva planten heter (om det er en plante og du veit hva den heter) og hvorfor dette er din favoritt.
3. Skriv gjerne også i din tekst at du er med på konkurranse med lenke hit, så får flere være med på moroa 🙂
4. Legg det ut på eget sted på nett hvor alle har adgang til å se bilder. (Se nederst i posten for eksempler på egnede steder)
5. Legg så lenke fra lenkedingsten på denne siden (se nedenfor) og til din side.

Konkurranseforløp:
* Alle kan delta, men på grunn av restriksjoner fra myndighetene så sendes premie kun til Norge, Sverige, Danmark og Finnland. Du kan kun delta med en kandidat. Bildet som legges inn i lenkedingsten her kan ikke ha identifiserbar person i seg
* Påmelding til og med kl 24.00 den 15. september. Vinner kåres ved avstemning som går 17. og 18. september. Vinnere offentliggjøres 19 september. Løk sendes så ut rimelig raskt til vinnerne.
* Fordi det blir vanskelig å avgi stemmer dersom det er uoversiktlig mange kandidater så gjør jeg det slik at jeg plukker jeg ut 20 finalister som dere stemmer på. Tidligere har jeg hatt jury for å finne finalegruppen, men nå ble konkurransen til litt brått så da tar jeg nok jobben selv.
* Finalekandidatene blir valgt ut basert på sjarme. Deltagelser som griper fatt i leseren og på en eller annen måte gir inspirasjon og glede, og gjerne også kunnskap.

Oppdatert på tirsdag: Takket være et spørsmål i kommentarfelt så ser jeg at jeg godt kan presisere litt rundt hva som er vurderingsunderlag for finaleplass: Det er både bilder og tekst som teller med. Bildet som legges inn her teller mest, men andre bilder i selve innleggene kan også være med på å bygge opp under bidraget. Tekst teller også, en gripende eller interessant tekst kan være det som gjør at innlegget skiller seg ut. (Men tekst er ikke påkrevet).
Dette er ikke en flinkiskonkurranse. Jeg velger som sagt ut finalekandidater basert på sjarme, og en trenger verken skarpe bilder eller stor poesi for å være sjarmerende. Men bidraget må altså engasjere på en eller annen måte, det må spre hageglede 🙂


‘); // ]]>

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT (om du opplevde problemer med å få den inn nå på slutten av dagen så legger du kommentar i kommentarfeltet så kan jeg legge inn manuelt.
– Avstemning åpner på mandag, i egen bloggpost, kom tilbake og se hvem de 20 i finalegruppen er (ikke lett å velge ut!)

Eksempler på egnede steder å legge ut bidraget:
Blogg/ hjemmeside/ bildealbum og alle mulige varianter av dette som instagram / flicker ol. Men. Du kan dessverre ikke delta ved å lenke herifra til Facebook, pga facebooks egne regler. Du kan veldig gjerne legge bildet på facebook i tillegg, men ikke som en del av selve påmeldingen (spør om dette ble forvirrende).
Dersom du ikke har noe sted på nett å legge bilder og tekst så kan du sende til meg på epost (anne @ moseplassen.com). På grunn av arbeidskapasitet kun ti påmeldte pr epost, først til mølla.

Blir du med på konkurranse? Ut på balkongen, i hagen eller i parken og finn frem til din favoritt. Og ikke minst, titt innom alle deltagerne, jeg er ganske sikker på at du får noen gode ideer 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

36 KOMMENTARER

 1. Så artig da her må jeg pønske ut noe som kan vises he he.

  Du jeg har en lakkpenn som en får kjøpt på bokhandel og lignende , og jeg skriver på skifer-stein.
  Det ser ut som lakken sitter godt men det er ikke prøvd gjennom en vinter da.

  Jeg må skrive navn på staudene for å prøve å lære meg flere navn,,jeg er nemlig ganske så håpløs der,,

  God helg Anne.

  Marit.

 2. Så artig da her må jeg pønske ut noe som kan vises he he.

  Du jeg har en lakkpenn som en får kjøpt på bokhandel og lignende , og jeg skriver på skifer-stein.
  Det ser ut som lakken sitter godt men det er ikke prøvd gjennom en vinter da.

  Jeg må skrive navn på staudene for å prøve å lære meg flere navn,,jeg er nemlig ganske så håpløs der,,

  God helg Anne.

  Marit.

 3. hei!
  Jeg får ikke opp mitt bidrag..kan du hjelpe meg?

  Artig med kommentar hos meg!
  Det har vært for kaldt i år til den store blomstringen av georginene. Vi har hatt 2 frostnetter, men heldigvis har noen bare fått litt skader i bladverket! Håper på en mnd til uten frost!

  God helg!!

  klem fra Anne Marit

 4. hei!
  Jeg får ikke opp mitt bidrag..kan du hjelpe meg?

  Artig med kommentar hos meg!
  Det har vært for kaldt i år til den store blomstringen av georginene. Vi har hatt 2 frostnetter, men heldigvis har noen bare fått litt skader i bladverket! Håper på en mnd til uten frost!

  God helg!!

  klem fra Anne Marit

 5. I våres ble jordbærbedet gjort om til et bed med Echinaceae purpurea, purpursolhatt. Noen ble delt og noen ble sådd. Allerede i år synes jeg det blomstrer flott.

 6. Så fikk jeg ikke til å laste opp favorittblomsten, selv om jeg kopierte lenken og lenger kom jeg ikke.
  Håper du kan hjelpe…

 7. […] är ganska svårt att välja. Jag har flera favoriter som jag gärna skulle visa på Moseplassen där Anne ger möjlighet att visa det man tycker är finast i trädgården på hösten. Mycket […]

 8. Hei Anne.
  Det er alltid like artig med dine innlegg og konkurranser! 🙂
  Jeg får desverre ikke lastet opp bilde. Har du mulighet å hjelpe?
  Jeg tenkte jeg skulle bidra med en potterose jeg har samplantet med calluna på balkongen.

  http://3.bp.blogspot.com/-Gqpb

  Ha en fortsatt riktig fin dag.
  Stein

 9. hei 😉 la inn ett bilde i konkurransen. jeg så at det var der, sammen med de andre, så forsvant det bare plutselig 🙁 Utrolig mye spennende det var i premien, jeg har faktisk en av de fra før av, men selvsagt altfor få 🙂 (black parrot) den er nyyyydelig <3 håper bildet mitt dukker opp igjen, det er av noe jeg synes er skikkelig morsomt og dekorativt 😉

 10. Hei Hanna Elise 🙂 Fint at du skrev kommentar, jeg har sendt deg en epost men du leser vel ikke den sånn fortløpende.

  Jeg har slettet bidraget ditt fordi det ikke er lov å bruke Facebook for å melde seg på i konkurranser. Det er naturligvis lov å fortelle på Facebook at man er med på en konkurranse, men jeg har ikke lov å si at en av måtene man kan melde seg på er ved å legge ut bidraget der, det må meldes på på en annen måte.

  Men du kan delta via epost! Send meg bidraget ditt på (anne @ moseplassen.com)

 11. Leeenge siden jag var med på konkurransene dine, Anne! Prøver meg denne gangen, men fikk ikke til å legge meg inn??
  Men du veit, meg og data.. Kan du hjelpe tror du?

  Ha en flott dag!

 12. Venter spent på om druene i drivhuset blir modne hvert år. Denne vinstokken ble vunnet på en grønn weekend tur med hageselskapet Akershus for noen år siden 🙂

 13. Ja nå har jeg vært rundt og kost meg med å se på alle de spennende kandidatene som deltar denne gangen 🙂 Flott at du drar i gang konkurranse på en ellers litt hustrig årstid Anne. Jada, jeg får snakke for meg selv 🙂 Men her er det vått og atter vått 🙂 Så får vi vente i spenning på hvem som går videre til avstemning!

 14. Jeg fikk sendt et bilde til deg på mail idag som jeg ikke fikk sendt igår kveld. Du har sikkert fått de 10 men håper du ser det likevel. En meget smukk georgine.

  God Søndag

 15. Hei Anne!
  Du kan bytte til øverste bilde i innlegget mitt. Jeg byttet det ut pga skarphet. Går det greit? Men er vel kun aktuelt hvis jeg går videre, men det håper jeg jo for premien var kjempefin!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her