Finale! 20 herlige høstblader, stem frem din favoritt

Hei dette var gøy!
Jeg vingla veldig på om jeg skulle holde høstbladkonkurranse i år, men så slang jeg meg rundt, og det gjorde jammen dere også 🙂
83 bidrag på den «vanlige måten», og 18 bidrag via Instagram, 101 totalt!! (se de her)

Som alltid er det koselig å få bli med dere ut og se hva som gleder dere i hagen eller naturen, det er jo hele poenget for meg med konkurransene, spre hageglede og inspirasjon 🙂

Interiørstylist og inspiratør Signe Schineller har valgt ut de 20 finalistene. Det var ikke en lett jobb, men det var visst en koselig jobb og hun var imponert over hva dere har delt 🙂
Signe er en inspirasjonsbombe jeg synes dere alle bør bli kjent med, så tusle inn til henne på bloggene Signe hjemmet, og re:signert, og finn henne på Instagram som @signelinsa.

Du kan nå stemme frem dine favoritter. Du stemmer ved å trykke der det står VOTE, (under hvert bilde). Du kan gi stemmer til fem kandidater.

Premie:
Denne gangen en stor premie! Grønt Fokus gir gavekort til verdi av 5.000kr! Fem-tusen-kroner!
Grønn fokus selger drivhus, modeller fra Janssens og Julianna. De selger også vinterhager/hagestuer, basseng og utstyr til drivhus og planteoppaling. For innsiden av huset har de dører, vinduer, skyvedørsgarderober og bad. Grønt Fokus har forøvrig 10% salg på alt ut november og vinneren kan også benytte seg av denne rabatten.

Tusen takk til hver og en av dere 101 personer som deltok med bidrag, og gratulerer til de 20 finalistene:


‘); // ]]>

Avstemningen løper 26, 27 og 28 oktober. Vinner offentliggjøres 29. oktober.

Og sånn helt på tampen av høsten, og på tampen av uken, så vil jeg ønske alle
– GOD HELG OG FORTSATT GOD HØST!!!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

23 KOMMENTARER

 1. Morsom utfordring som hadde vært moro å bli med på. Hadde en plan…men så….plutslig var det for sent. Tiden går jammen fort 😉 Om jeg ikke har deltatt, så har jeg i alle fall stemt. Mange flotte bidrag og for noen finalebidrag. Folk er flinke altså!!

 2. wow! Denne gangen ble det vanskelig å stemme, da ingen av mine klart 3 favoritter ble med med hit til finalen.

  og siden jeg kategorisk ikke kommer til å stemme på bidrag
  lever pr instagram blir det enda vanskeligere.

  Men det er gøy uansett!

  Lykke til finalister
  Stå på!

  Håper på en fin helg til dere alle sammen, i mens venter jeg spent på å se hvem vinneren blir.

 3. Hei Skogalven, hvorfor vil du ikke stemme på bidrag levert via instagram? Jeg spør fordi dette jo er første gang jeg tar inn bidrag via der og om det er noe dere lesere ikke synes fungerer så vil jeg gjerne vite det.

  Kathrine, Nora og Marte, takk for stemmene deres!

 4. wow! Denne gangen ble det vanskelig å stemme, da ingen av mine klart 3 favoritter ble med med hit til finalen.

  og siden jeg kategorisk ikke kommer til å stemme på bidrag
  lever pr instagram blir det enda vanskeligere.

  Men det er gøy uansett!

  Lykke til finalister
  Stå på!

  Håper på en fin helg til dere alle sammen, i mens venter jeg spent på å se hvem vinneren blir.

 5. Sååå mange herlige bidrag! Dette er gøy Anne, at det er så mange bidrag, og det er virkelig moro å være med i et sånt fellesskap.
  Unn

 6. Hei! Å så gøy å være i finalen! Super stas! Vil samtidig gjøre deg obs på at navnet mitt på instgram er skrevet to ganger, både på nr 4 og nr 14. Jeg er nr 14 🙂 man kommer til riktig person når man trykker på nr 4 men kan jø være greit å rette det opp fordet 🙂 uansett, virkelig super stas å ha kommet til finalen blandt alle disse flotte bidragene 😀 Klem Ida M. Ellingen (idae87)

 7. Da har jeg avgitt mine fem stemmer, og jeg syns ikke det var vanskelig i det hele tatt 🙂 Mine favoritter var nemlig blant finalistene 🙂 Lykke til alle sammen!

 8. Nå har eg stemt på mine favoritter, og det var fler av dem her i finalen. Selvfølgelig litt forelska i bilde av den gamle lastebilen, siden mitt bidrag også var en bil om ikke fullt så gammel… Takk for at du arrangerer konkurranse igjen, hyggelig tidsfordriv i høst kvelden…

 9. Tusen takk Ida for at du så det og skrev kommentar! Nå er det rettet opp 🙂

  Heihei alle andre, kjempekoselig å høre at dere stemmer og at dere liker konkurransen 😀

 10. Hei !
  Jippi jeg kom til finalen, det var så gøy.
  Utrolig mange fine bidrag,
  dette blir spennende 🙂
  Fin helg til dere alle !

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her