Konkurranseutlysning: Høstblader!

Klar for ny konkurranse?
– Ut i hage, veien, parken eller skogen og bruk kameraet til å fange litt av høstens magi, dvs bladene.
Ett eller mange blader, på trær eller bakken, la inspirasjonen ta deg, og del med oss 🙂

Som alltid, poenget med konkurransen er å spre hageglede! Konkurransen er åpen for alle, og helt upretensiøs. Du kan lese om hvordan melde seg på nedenfor, nytt denne gangen er at du kan bruke Instagram i tillegg til de vanlige alternativene. (Jeg er der nå som @moseplassen)

Premie:
Denne gangen en stor premie! Grønt Fokus gir gavekort til verdi av 5.000kr! Fem-tusen-kroner!
Grønn fokus selger drivhus, modeller fra Janssens og Julianna. De selger også vinterhager/hagestuer, basseng og utstyr til drivhus og planteoppaling. For innsiden av huset har de skyvedører, dører, vinduer skyvedørsgarderober og bad. Grønt Fokus har forøvrig 10% salg ut november og vinneren kan benytte seg av denne rabatten.

Slik deltar du:
1. Ta et bilde eller let frem noe fra arkivet. Det skal være et bilde du har tatt selv, det kan ikke vise gjenkjennbare mennesker.
2. Skriv gjerne litt om hva vi ser, og hvorfor dette er ditt bidrag.
3. Skriv gjerne også i din tekst at du er med på konkurranse med lenke hit, så får flere være med på moroa 🙂 Er du instagrambruker så tagger du med #moseplassenkonkurranse
4. Legg det ut på eget sted på nett hvor alle har adgang til å se bilder. (Blogg, hjemmeside, offentlig fotoalbum, Instagram, Pintrest, mf. Eventuelt epost, men obs, ikke påmelding via facebook, se nedenfor)
5. Legg så lenke fra lenkedingsten på denne siden (se nedenfor) og til din side. Instagrambrukere slipper dette, det skal gå automagisk inn i egen boks.
— Kun ett bidrag pr person.

Konkurranseforløp:
* Påmelding til og med 22. oktober. Vinner kåres ved avstemning som går 26, 27 og 28 oktober. Vinner offentliggjøres 29 oktober.
* En jury ser over alle bidrag og velger ut 20 finalister, dere lesere stemmer så frem vinneren. Står mer om utvelgelse lengst ned i denne posten.

Jury:
– Fantastiske Signe Schineller har tatt på seg jobben med å velge ut de 20 finalistene. Signe er interiørstylist og inspiratør og byr på et sjeldent perspektiv i interiørverdenen med en fargerik og uformell stil og en dyktighet i å blande nytt og gammelt. Du finner henne på bloggene Signe hjemmet, og re:signert, og på Instagram som @signelinsa.


');

Bidrag fra brukere på Instagram:
Merk bildet ditt med #MoseplassenKonkurranse og det vil dukke opp her. Husk, bare ett bidrag til konkurransen pr person. (og ja, det vil si at du ikke kan bidra både på instagram og feks blogg samtidig).
Påmeldingen er nå stengt, alle bidrag tagget etter 22. oktober er ikke med i konkurransen.

Eksempler på hvor du kan legge ut ditt bidrag:
* Blogg eller hjemmeside
* Bildealbum som er åpent for alle, feks Flicker, Picasa, Pintrest ol.
* Instagram
* Dersom du ikke har noen egnet sted på nett så kan du sende meg bidraget ditt pr epost (anne @ moseplassen.com). Dette tilbudet gjelder kun til de ti første som sender inn.
*** NB: På grunn av Facebook sine regler så kan jeg dessverre ikke ta i mot påmeldinger til konkurranser via Facebook. Det betyr at du ikke kan legge ditt bilde på facebook som en del av påmeldingen. Du kan gjerne legge bildet på facebook for å fortelle venner at du er med i konkurranse, men du må da i tillegg ha lagt det ut på en av de andre måtene for å faktisk melde deg på konkurransen.

Kriterier som legges til grunn for utvelgelse til finalen:
Finalekandidatene blir valgt ut basert på sjarme. Bidrag som griper fatt i leseren og på en eller annen måte gir inspirasjon og glede, og gjerne også kunnskap. Mine konkurranser er ikke egentlig fotokonkurranser, her kan også tekst være med og gi finaleplassen, men denne gangen blir nok foto viktigere enn det pleier å være. Det er bildet som legges inn her i påmeldingen som er bidraget, slik det vises i widgeten her (altså i kvadrat), og så kan dere som har blogg gjerne ha flere bilder i deres blogginnlegg som så støtter opp. Det er frivillig med tekst, men morsom, interessant eller bevegende tekst kan være det som gir bidraget det lille ekstra.

Dette er ikke en flinkiskonkurranse, og en trenger verken skarpe bilder eller stor poesi for å være sjarmerende. Men bidraget må altså engasjere på en eller annen måte, det må spre hageglede 🙂

– Håper du blir med og sprer hage og naturgleden!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

40 KOMMENTARER

 1. Hei!
  Ønsker å være med i konkurransen HØSTBLADER, men klarer ikke å få lagt inn innlegget mitt. Har prøvd flere ganger men får det ikke til. Kan du hjelpe meg med det?
  Mvh Mette

 2. Fikk jeg ikke til det denne gangen heller,?? Hehe..
  Å Anne, du må kanskje hjelpe meg denne gangen også. Var så morro å være med på siste konkurransen, så da prøver jeg igjen:)

  🙂

 3. Hei Anne

  Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å få posten om høstløv inn, det klarte jeg før. Håper du har tid til å hjelpe. På forhånd takk!

 4. Hei Anne!
  Kom over denne siden ved rent slumpetreff, og siden jeg akkurat hadde postet noen høstblader på bloggen, kaster jeg med ut i dette med konkurransen:)
  Og hvilken flaks at jeg fant denne siden,- det ser ut til å være et «skattekammer» av råd og tips om hagestell for en som meg, som IKKE vet hva jeg skal gjøre ut av en feilplantet og begredelig hage (helt selvforskyldt)
  Her har jeg også akkurat funnet oppskriften på meiseboller,- så nå blir det bare velstand:)
  Gleder meg til å besøke de andre bidragene:)
  Monica:)

 5. Hei Anne! Dette er som å spille bingo…noen ganger klarer jeg å få inn bidraget, men av og til ikke! Kan du hjelpe meg denne gangen også?
  Moro med konkurranser, da får en litt å tenke på i denne årstida!!
  Ha gode dager!
  Anne Marit

 6. Tje, ikke vet jeg om jeg fikk det til, men fylte ut og sendte inn mitt høstbilde av min hostawalk. Selv om fargene ikke er mot de røde, er det likevel høstfarger.

 7. Hei, hei! Blitt litt inspirert og satt opp min egen blogg jeg og:-) men litt ny på dette så ser ikke ut til at jeg fikk lastet opp bidraget mitt til konkurransen. Har bare lagt ut ett bilde på bloggen enda, det var det jeg tenket jeg skulle dele:-) flott blogg du har forresten. Jeg har lært masse her!

 8. Super at så mange er med!
  Hurra 😀

  Takk for hyggelige kommentarer, Bjørg, jeg har skrevet til deg hos deg, Torill, gratulerer med ny blogg og bidraget ditt er nå lagt til 🙂 Antella, det manket litt i lenken din, men nå er den fiksa 🙂

  Monica, så gøy å høre!!!

 9. Super at så mange er med!
  Hurra 😀

  Takk for hyggelige kommentarer, Bjørg, jeg har skrevet til deg hos deg, Torill, gratulerer med ny blogg og bidraget ditt er nå lagt til 🙂 Antella, det manket litt i lenken din, men nå er den fiksa 🙂

  Monica, så gøy å høre!!!

 10. […] Her er en spinosissimarose, Nevada, med sine fantastiske høstblader. Hele busken ser spiselig ut! Egentlig skal den også ha nyper på denne tiden. Men busken fikk en soppsykdom som gjorde at de mange blomsterknoppene ikke utviklet seg. Jeg ble nødt til å grave den opp og kaste den. Dette bildet er fra i fjor høst, men jeg glemmer aldri de fine fargene, så den blir mitt bidrag til Mosplassens høstbladkonkurranse […]

 11. Hei, da er jeg med. Men jeg er usikker på om bildet kommer frem. Mulig det skjedde noe feil. Må jeg slette og begynne på nytt?

  Det var utrolig mange flotte bidrag her!

  Hilsen Elin

 12. aiai! Så gøy her raser jo bildragene inn 😀
  Kjempeartig! Jeg kommer meg ikke innom alle akkurat i dag for jeg har niesen min på besøk, men jeg gleder meg til å klikke meg inn og studere dere alle i kveld og i morgen 🙂

  Jeg har rettet opp i bildet ditt Elin, så nå er innlegget slik det skal være 🙂

 13. aiai! Så gøy her raser jo bildragene inn 😀
  Kjempeartig! Jeg kommer meg ikke innom alle akkurat i dag for jeg har niesen min på besøk, men jeg gleder meg til å klikke meg inn og studere dere alle i kveld og i morgen 🙂

  Jeg har rettet opp i bildet ditt Elin, så nå er innlegget slik det skal være 🙂

 14. Mens jeg har det varmt i hjertet, vil jeg egentlig ønske alle lykke til !

  Inspirerende å se ALLE bidragene, lytte etter følelsen bildene og ordene kan gi meg og samtidelig lær mer om høstens farger og muligheter.

  Takk

 15. Hei.

  Jeg bare måtte inn og se på alle bildene i konkurransen!

  Jeg synes selv at høsten er både blaut og kald, og går som regel med nesa ned i bakken, hutrende på min ferd med hodet gjemt inni jakka.

  Når jeg ser alle disse flotte bildene skjønner jeg at man bør lette på blikket og se seg litt rundt, for det er utrolig mange flotte farger å se.
  Det blir nok ikke lett å kåre en vinner.

  Thore på Grønt Fokus

 16. Hei.

  Jeg bare måtte inn og se på alle bildene i konkurransen!

  Jeg synes selv at høsten er både blaut og kald, og går som regel med nesa ned i bakken, hutrende på min ferd med hodet gjemt inni jakka.

  Når jeg ser alle disse flotte bildene skjønner jeg at man bør lette på blikket og se seg litt rundt, for det er utrolig mange flotte farger å se.
  Det blir nok ikke lett å kåre en vinner.

  Thore på Grønt Fokus

 17. Jeg klikket på teksten over det bildet jeg ville stemme på. Etterpå oppdaget jeg at jeg skulle ha klikket på teksten under bildet. Så idag gjorde jeg det. Så da har jeg stemt på et tilfeldig bilde. Alle er pene så det er greit. Ville bare si ifra i tilfelle flere misforstår sånn som jeg. Greit å vite?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her