Og vinneren i Høstblad-konkurransen ble:

Oktober har vært mild i store deler av landet, med mye flotte farger fra bladenes siste sang. Konkurransen hvor vi kåret lesernes flotteste høstblad ble en braksuksess, med 101 flott bidrag!
Kampen om seieren har vært hard, men vi fikk tilslutt en klar vinner:

Vinneren ble Øystein Holm Johansen, med bildet av rødmende lønneblad på betong.
Teksten som følger med sier: «Jeg liker veldig godt å ta bilder, og spesielt av høstfarger og blomster. Jeg vil at dette bilde skal vise to viktige ting – kontrastene i høstværet, med tanke på farger. Det andre er at et enslig blad viser et værskift, enslighet og veien mot vinter,og slutten på bladene. Bildet illustrerer en årstid, på vei mot en ny.»

Øystein vinner et gavekort på 5.000kr hos GRØNT FOKUS. Grønt Fokus er nok mest kjent for hagefolket som en drivhusleverandør med hus fra Janssens og Julianna. Men de selger også vinterhager, samt svømmebasseng, dører, vinduer og skyvedørsgarderober.

Grønt fokus har 10% salg ut november!

.
På andre til femteplass kom: Rantenhagen, Ellevset, Hagen i svingen og I hagen ved skauen.
Stemmefordelingen for finalen er nå offentliggjort og du finner alle finalistene her. Og om du ikke allerede har sett på innledende runde så finner du altså de 101 flotte bidragene her.

Gratulerer til vinneren! Gratulerer til topp fem, og takk til alle 101 som bidro med kandidater og alle dere som har stemt frem deres favoritter. Kjempehyggelig at så mange vil være med og dele sin hageglede 😀

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips