Har du sett nøye på veden din? Den kan skjule skatter :D

Vi har verdens fineste peis, og nå har jeg jammen fått verdens fineste ved også. Jeg får veden av min bror, flott tør ved som er kappet ekstra lang slik at den passer perfekt inn i peisen vår 🙂
Flott å se på ilden, herlig å kjenne varmen, men jammen er ikke selve veden også et funn!

Har du sett så fin lav!
Det dukker stadig opp vakre vedstykker, som blir til små hverdagsgleder. Det finnes mange av de, om man tar seg tid til å oppdage de 😀

lav-ved

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Naturens små vidunder som jeg tor vi med kamera rundt halsen er flink til å se 🙂 Vakre små detaljer, men ikke bli alt for forlipt, he he kan bli kaldt til deg da om du forelsker deg i vedkubbene 🙂

  Må å få lov å si `Flinke Anne` du er så dyktig på så mye du jente, og jeg er i beundrerskaren må du vite.

  Luciaklem til deg fra meg.

 2. Hehe Anders, takk! Det er et kjempekomplement 😀

  Anne, ja,kameraet gjør underverker for å trene blikket, helt enig med deg der. Og joda, hehe, jeg er fristet til å spare på de fine kubbene, men jeg er veldig flink og fyrer de opp, etter at jeg har nytt de. Øyeblikksgleder 🙂

 3. Ja, det er mykje fint å studere på både vedkubbar, trestammar steinar o.s.v. Her gjeld det berre å ha alle sansane åpne å ta inn dei små detaljane. Det blir til store kvardagsgleder :))

  Kos deg vidare og nyt gledene.
  Helsing MarJE.

 4. Naturens små vidunder som jeg tor vi med kamera rundt halsen er flink til å se 🙂 Vakre små detaljer, men ikke bli alt for forlipt, he he kan bli kaldt til deg da om du forelsker deg i vedkubbene 🙂

  Må å få lov å si `Flinke Anne` du er så dyktig på så mye du jente, og jeg er i beundrerskaren må du vite.

  Luciaklem til deg fra meg.

 5. Har aldri tenkt at veden vi brenner er fin, men når du sier det så tenker æ at du har jaggu rett, det er en fin kunst 🙂

  Ha ei fin advents helg, nu er det ikke lenge igjen !

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her