Frostkjoler i januar

heuchera Ginger Peach

Det er ganske kjekt med planter og ting som gir været en mulighet til å vise seg frem. Minusgrader er jo ikke så spennende i seg selv, men rimen som minusgradene tryller frem derimot, det er jo de reneste diamanter. Her har den funnet frem til noen heuchera som var temmelig fine i utgangspunktet tross en par måneder med snø, og raust strødd glitter ut over bladene dens 🙂

heuchera rimkjole

heuchera Ginger Peach

heuchera

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Vakkert, Anne 🙂 Og tusen takk for fuglemateren jeg fikk før jul. Det gjorde stor lykke blant hagens innbyggere med enda en stasjon.
    Nyt dagene.

  2. Alunrot er så utrolig vakker gjennom hele året. Det tok litt tid før jeg lot meg selv overtale til å kjøpe den. Angrer ikke på at den ble med meg hjem til slutt:) Nydelige bilder med rim på!

  3. Tua, bare hyggelig!

    Enerhagen, det er litt lett å få hekta på de da… har du en blir det nok fort flere, hehe, her er det minst 15 ulike slag! (kun noen få er kjøpt da, de fleste er byttet eller fått)

  4. En riktig god serie med dager til deg også Lisbeth 🙂

    Marit, hehe, vær er vel best når man får det i små doser, jeg digger når det er skikkelig kaldt ute nå som jeg stort sett kan holde meg inne… 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her