Nyheter fra frøbutikkene, lilla blomster:

Min absolutte favorittfarge er lilla, og da en litt klar og dyp rosalilla. Kommer klær i lilla, så er det gjerne det jeg velger, og jeg synes lilla vegger hadde vært helt topp. Lilla er flott i hagen også, vi malte en haug krukker lilla i våres, og om jeg kommer over lilla hagestoler så vil jeg tro det vil klø veldig i fingrene mine..

Også blomster da, lilla blomster, finnes det finere?
Frøbutikkene har nå kommet med sine nyheter og jeg har tittet gjennom på jakt etter spennende planter. Og jammen var det ikke et knippe lilla skjønnheter der også ja 🙂

 Loading InLinkz …


Klikk på bildene og du føres rett til nettbutikk. Alle disse forretningene er gode pålitelige butikker som sender til Norge. Du kan finne tips om ulike nettbutikker og det å handle frø fra utlandet i denne bloggposten, kom gjerne med egne frøbutikktips, jeg jobber nå med en egen bloggpost med leserenes tips.

(pst, bildet øverst viser en helt uspennende selvsådd lilla revebjelle, fine de også, selv om de ikke er fancy og nye 😉 )

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Nydelige lilla blomster du viser her.
  Då er du i rette fargemodus etter årsmoten :))
  LILLA er fargen for 2013 sa ekspertane på God morgen Norge i dag.
  Likar veldig godt lilla sjølv også, så det blir nok nokre av dei tonane i sommarhagen.

  Ha ein god ettermiddag.
  MarJE.

 2. Harmonisk og vakkert med ulike lillanyansar saman.
  Om ein vil ha meir «futt» er lilla også fint saman med gult og oransj.

  Flotte innlegg om islykter du har her på blogen din også 🙂

  Ha ein fin kveld 🙂

 3. Så mange vakre blomster og farger. Flotte islykter på siden din, dessuten nyttig med dine adresser på frøfirmaer du har lagt ut. Ønsker deg en fin-fin uke!

 4. Nydelige lilla blomster du viser her.
  Då er du i rette fargemodus etter årsmoten :))
  LILLA er fargen for 2013 sa ekspertane på God morgen Norge i dag.
  Likar veldig godt lilla sjølv også, så det blir nok nokre av dei tonane i sommarhagen.

  Ha ein god ettermiddag.
  MarJE.

 5. Flotte farger og blomster det der :O)

  Nummer 1 og 5 på bildene dine ligger allerede og venter i en frøboks veldig nær meg :O)))

  UnaCita

 6. Så fint da at dere også liker lilla blomster 🙂

  Lilla med gult har jeg ikke videre sans for Marie, men futt blir det absolutt, det skal være sikkert 😀

  MarJE, det stemmer at Fargerike har kåret Lilla som året farge 🙂 Fjorårets fokusfarge for de var grønn og det var helt supert for de er veldig flinke til å inspirere 🙂

  UnaCita, hehe, jeg har vel bestemt meg for å handle akkurat de to der sjøl også! Herlige dype farger 😀

  Lisa, det skal jeg gjøre 🙂

 7. Så fint da at dere også liker lilla blomster 🙂

  Lilla med gult har jeg ikke videre sans for Marie, men futt blir det absolutt, det skal være sikkert 😀

  MarJE, det stemmer at Fargerike har kåret Lilla som året farge 🙂 Fjorårets fokusfarge for de var grønn og det var helt supert for de er veldig flinke til å inspirere 🙂

  UnaCita, hehe, jeg har vel bestemt meg for å handle akkurat de to der sjøl også! Herlige dype farger 😀

  Lisa, det skal jeg gjøre 🙂

 8. Anbefaler sterkt stor Malva sylvestris mauritiana, ‘Bibor Felho’. Den ble sådd for et par år siden i hagen på hytta, og den var helt utrolig. Høy og omfangsrik, et utrolig blikkfang. Det beste var at den til og med selvsådde seg, så den dukket opp året etter også ;o))

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips