Kjøkkenhage på kjøkkenbenken! (Spis spirer)

Ikke alle har plass til eller lyst på en stor kjøkkenhage som den jeg planlegger, men dette kan vel sies å være en kompakt kjøkkenhage for alle?
Har du prøvd å spire spise-spirer? Det er enkelt, tar minimalt med plass og passer alle klima :)

Jeg spiret mye før, hadde glemt det litt vekk til mannen tok i boksen med frø og proklamerte at han hadde lyst til å prøve. Nå er vi i gang igjen, og så lurer jeg da, er dette noe du ønsker å lese mer om? Jeg har skrevet om spiremetoder her, og omtale av noen av frøene her, vil det være interessant med flere anmeldelser av de ulike typene frø en kan spire? Eller er det noe annet du lurer på?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her