Om premiene til x-faktor 2013:

Premier. Jeg merker at det er mange som synes det er ekstra stas med konkurranser når det er skikkelige premier 🙂 Jeg synes det er ekstra stas å kunne bidra til at dere smiler bredt og drømmer om å å vinne, og jeg pønsket mye på hva som kunne bli fjonge premier når jeg forberedte denne konkurransen.

Jeg tror dere er enig i at premiene for x-faktor 2013 ble fjonge?

Hageutstyr fra erkeengelske Burgon & Ball levert av Vien Compagniet, en herlig ute/inne lykt fra Holmgaard og abonement på magasinet Norske hjem. Total premieverdi er ca 6.000!

De heldige vinnerene får:

1. Den kandidaten som totalt får flest stemmer vinner et gavekort på 3.000 kr TRE TUSEN KRONER!! på hageutstyr fra Burgon & Ball.

Burgon & Ball er et lendende engelsk firma innen hageredskap med røtter helt tilbake til 1730. De har utstyr som er godt å bruke, er varig og ser vakkert ut.

De er nok mest kjent for sitt brede utvalg av spader, greip og beskjæringsutstyr, men har også utrolig mye annet. Flotte oppbevaringsbokser i metall og sylteglass, snertne kurver, noen små trekasser jeg sikler veldig på, vakre vannkanner, praktisk sitte/knelepute, plantekasser i pil,  dekorative merkelapper, og mye mer.

Premien er levert av det norske agenturet Vien Compagniet. De har satt opp en nettbutikk hvor du finner store deler av Burgon and Balls vareutvalg.


2. Andreplassen vinner en stor flott utelykt i serien Design with Light fra Holmegaard.

45 cm høy, i klart glass med hank i lær og et metalllokk. Kan stå både ute og inne, og passer like godt i en villahage som på en balkong, eller på stua. Et skikkelig stykke hagebling dette 🙂 Veiledende  pris 1599 nok.

Design with light serien er designet av Maria Berntsen. Den kom i 2011 og har gradvis blitt utvidet med nye størrelser og overflate, nyeste utvidelse er denne store modellen som ble lansert i februar i år. Den er nå å få i følgende størrelser (høyde): 16 cm, 25, 29, og 45 cm, i klart glass eller opakt. Se de på Holmegaards nettside.
Holmgaard selges der hvor det selges glass og dekketøy mm.


3. 4. 5. 6. Vinner hvert sitt årsabonement på magasinet Norske hjem.

I jungelen av hus-og-hjem-blader så skiller dette seg ut med en klar profil: De har utelukkende omtale av norske eiendommer fra før 1970. Bygningene, hagene, interiørene, gjenstandene. Bladet het tidligere «Gamle hus, hager og interiør». Hver vinner får ett årsabonement, verdi pr abonement er fra 359 kr til 605 kr avhengig av hvor du bor.

Fra magasinets nettside:
«I bladet kan du lese om andre huseieres erfaringer, både på godt og vondt – så slipper du å finne opp kruttet på nytt. I tillegg til inspirerende bolig- og hagereportasjer hjemme hos interessante mennesker, kan du lese om godt håndverk og tidløs design. Engasjerte spaltister skriver om mat, kulturminner, gjenbruk, interiør, hus og hage i hver eneste utgave. Vi ønsker både å inspirere og informere – derfor finner du også praktiske «slik-gjør-du»-artikler i bladet.»

Magasinet har en egen nettbutikk hvor du kan få kjøpt abonnement, samt stort og smått som passer i eldre hus og hager.

Den 26 åpner finalen, lykke til alle sammen! 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Ja, dette er fjonge og supre premiar.
  Spennande tider :))
  Eg har akkurat laga meg ei lita må ha liste. Det er så mange flotte planter at det er nesten umulig å velge ut berre 5 som eg har gjort.
  Ha ein fin kveld, frå MarJE.

 2. Mycket fina premier. Ska bli kul att se listan.
  Är mycket nyfiken. Tycker att ni gör ett otrligt jobb med att välja ut deltagarna.
  Ha en bra vecka
  Kram Meta

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her