Til helgen braker det løs!

Bli med på vinterens store blomsterfest! Om tre dager, altså på fredag, starter jeg ny konkurranse her på Moseplassen. Konkurransen var fjorårets mest populære, og jeg håper den gjør minst like stor suksess i år 🙂

I x-faktor blomsterutgaven 2013 kan blomstene konkurrerer om hvem som har det lille ekstra. Over seks innledende runder så får blomstene vise seg frem klassifisert etter farger, og dere som deltar kan delta på en eller alle fargene. En jury plukker så ut en gruppe finalister, og så er det dere lesere som stemmer frem deres favoritter.

Mer forklaring kommer senere i uken, påmeldingen åpner altså 8. februar. Men obs, det er korte runder på kun to dager for hver farge, så her må du henge med 😉

Konkurransen er åpen for alle, med følgende begrensninger: Du må selv ha en blogg eller hjemmeside eller offentlig album hvor bidraget legges ut, bildet må være tatt av deg, teksten som følger med må være på norsk, svensk eller dansk, og premien sendes innen Skandinavia.

Premier? Javisst! Spektakulære premier faktisk: Gavekort på 3.000 kr fra fantastiske Burgon & Ball levert av det norske agenturet Vien Compagniet som også har nettbutikk. En stor og nydelig lyslykt for ute eller inne i klart glass fra Holmegaard (ny størrelse, hele 45 cm høy, ikke i butikker enda). Og, hele fire årsabonement på bladet Norske hjem (nytt navn, tidligere «Gamle hus, hager og interiør»).

Hensikten med konkurransen er å spre hageglede, inspirere hverandre med plantevalg og finne frem til nye blogger og bildealbum å følge. Jeg håper riktig mange blir med!  – Blir du med?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Gratulerer med stilig ny design på bloggen din. Jeg kjenner at jeg får lyst til å gjøre grep og friske opp her hjemme på Rantenhagen også : ) Så kjekt at du har konkurranse i år også. Spennende!

  2. Jeg regner det som en selvfølge at vi får inn bidrag fra Rantenhagen i år også 🙂 Smiler fortsatt litt over at det var nettopp x-faktor som ble det lille ekstra som skulle til for at du skulle starte å blogge 🙂

  3. Dejligt initiativ! Det vil jeg rigtig gerne være med i, og give mit bud på! Glæder mig til at se alle kandidaterne og følge konkurrencen 🙂
    Rigtig god weekend.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her