X-faktor blomsterutgaven 2013: RØDE og ORANGE

De to første rundene er over, og fire gjenstår. 61 bidro på rosa runde, 81 på hvit runde (når jeg taster dette), blir det 101 røde og orange?
Jeg hører jo at dere som deltar storkoser dere, håper at dere som nøyer dere med å se på også har glede av konkurransen, mye god hageglede og inspirasjon å finne inne på alle bidragene. Klikk på bildene og la sommeren strømme på 🙂

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!
Du kan lese om konkurransen og regler i den store utlysningsposten (klikk her)

De varme fargene ønskes nå velkommen, de røde og orange blomstene som liver opp. Mørke og lyse, skarpe og duse, kom-kom! Påmeldingen stenger torsdag kl 19.00


Premier2

Premier:
1. plass: Gavekort på 3.000kr fra Vien Compagniets nettbutikk med varer fra Burgon & Ball.
2. plass: 45 cm høy «Design with light» lyslykt fra Holmegaard.
3. 4. 5. og 6. plass: Årsabonement på magasinet Norske Hjem (Gamle Hus, hager og interiør).

yvonne-tonje-miniFinalistene plukkes av jury, denne består av:
* Yvonne Dengin er hagedesigner med eget firma; Dengin hage & landskap, som retter seg både mot privathagemarkedet og mot større anlegg. Yvonne har skrevet tre hagebøker og deltatt i bla hageprogrammet Kjærlighetshagen på NRK.
* Tonje Waaktaar Gamst, påtroppende redaktør for Hagetidende Norges største hagemagasin som lages av det norske hageselskapet. Du finner henne privat på Twitter og Pintrest
* Meg, Anne Havåg Holter-Hovind.

Kortutgaven av hvordan delta:
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, minst en setning (feks hvorfor du liker den, eller fakta om den). Ta med blomstens navn om du kjenner dette, lenk gjerne hit. Språk: Norsk, dansk eller svensk.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg, eller offentlige fotoalbum.
4. Gå til konkurranseposten for fargen og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Ferdig 🙂
– Klikk for å lese regler og utfyllende informasjon.

Det er veldig hyggelig om dere som besøker eller bidrar til konkurransen legger igjen hilsener hos noen av bidragene dere er innom. Det er ikke forventet at du gjør dette, men du er velkommen til det om du har lyst 🙂


');

Slik legger du bidraget inn
1. Trykk på blå knapp rett over her hvor det står «Add your link»
2. Fyll inn:
– URL: Nettadressen til der bidraget ditt ligger. Du må lenke direkte til bidraget, ikke til bloggens eller albumets forside.
– Name: Navnet ditt, eller bloggen dins. Gjerne også navnet på blomsten om du har det.
– email: Kan kun sees av meg, brukes for å kontakte vinner.
3. Trykk «Next»
4. Velg bilde. Når du har trykket på bildet du vil bruke så kan du velge enten å beskjære (crop first) sjøl, eller du kan la den beskjære for deg (add without cropping).
5. Ferdig!

Får du problemer med å fylle inn lenketingsten så legg lenke i kommentarfeltet så skal jeg hjelpe! Det hender den er vrang, så bare spør i vei!

Og husk, torsdag kveld stenger vi påmeldingen for rød og orange, så er det BLÅ sin tur.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Rigtig dejlig konkurrence og dejligt at du opfordre til at vi besøger hinandens blogs, det er så hyggeligt at lægge og få kommentarer…. MEN…!!!

  Uha som jeg finder det svært at lægge kommentarer på nogle af de norske blogge… Når først man har skrevet sin kommentar skal man igenne en sikkerheds foranstaltning med koder og tal, jeg må sige at når jeg møder disse giver jeg op!

  Det er utrolig træls at skulle opgive, men jeg synes det er en meget stor barriere at sætte for dem der gerne vil ligge en kommentar på en blog.

  Haveknus
  Annette

 2. Hei Anette 🙂
  Jeg er så enig, jeg skulle gjerne sett at alle droppet disse bokstavgodkjenningene! Noe ordentlig herk, og jeg har også nevnt det mange ganger.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her