X-faktor blomsterutgaven 2013: ROSA!

Har du en rosa blomsterfavoritt i hagen? (eller grøftekanten, skogen, parken, buketten). La henne (eller han) få komme opp på scenen og prøve seg i X-faktor blomsterutgaven! Uhøytidlig konkurranse, som er åpen for alle. Det er gøy å være med, inspirerende å se bidragene som kommer inn, og så har du attpå til sjangs til å vinne noen fantastiske premier 🙂

Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille ekstra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!
Du kan lese om konkurransen og regler i den store utlysningsposten (klikk her)

Dette er altså runden for de ROSA blomstene. Tandere små lyserosa frøkner som hvisker i hjørnet og hylende sterkrosa pønkere, alle nyanser ønskes velkommen. Lilla er ikke egen farge denne gangen så  rosa-lilla blomster er også velkommen.


premier-xfaktor

Premier:
1. plass: Gavekort på 3.000kr fra  Vien Compagniets nettbutikk med varer fra Burgon & Ball.
2. plass: 45 cm høy «Design with light» lyslykt fra Holmegaard.
3. 4. 5. og 6. plass: Årsabonement på magasinet Norske Hjem (Gamle Hus, hager og interiør).

Juryen består av:
* Yvonne Dengin er hagedesigner med eget firma; Dengin hage & landskap, som retter seg både mot privathagemarkedet og mot større anlegg. Yvonne har skrevet tre hagebøker og deltatt i bla hageprogrammet Kjærlighetshagen på NRK.
* Tonje Waaktaar Gamst, påtroppende redaktør for Hagetidende, Norges største hagemagasin. Hagetidende lages av det norske hageselskapet.
* Meg, Anne Havåg Holter-Hovind.

Kortutgaven av hvordan delta:
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, minst en setning (feks hvorfor du liker den, eller fakta om den). Ta med blomstens navn om du kjenner dette, lenk gjerne hit. Språk: Norsk, dansk eller svensk.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg, eller offentlige fotoalbum.
4. Gå til konkurranseposten for fargen og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Ferdig 🙂
– Klikk for å lese regler og utfyllende informasjon.

Det er veldig hyggelig om dere som besøker eller bidrar til konkurransen legger igjen hilsener hos noen av bidragene dere er innom. Det er ikke forventet at du gjør dette, men det er koselig om du har lyst.


');

Slik legger du bidraget inn
1. Trykk på blå knapp rett over her hvor det står «Add your link»
2. Fyll inn:
– URL: Nettadressen til der bidraget ditt ligger. Du må lenke direkte til bidraget, ikke til bloggens eller albumets forside.
– Name: Navnet ditt, eller bloggen dins. Gjerne også navnet på blomsten om du har det.
– email: Kan kun sees av meg, brukes for å kontakte vinner.
3. Trykk «Next»
4. Velg bilde. Når du har trykket på bildet du vil bruke så kan du velge enten å beskjære (crop first) sjøl, eller du kan la den beskjære for deg (add without cropping).
5. Ferdig!

Får du problemer med å fylle inn lenketingsten så legg lenke i kommentarfeltet så skal jeg hjelpe 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

27 KOMMENTARER

 1. Gratulerer med ny drakt Anne. Dette ble virkelig lekkert! Så artig det må ha vært med «oppussingsprosjektet» . Du er kreativ og jeg forstår du har hatt god hjelp også. Veldig fint ble det. Så er det jo så artig å få delta på X-faktor for første gang i hageblogglivet. Her blir det mye flott å nyte fremover. Lykke til!

 2. Hei!

  Jeg har nå opprettet en egen istagramkonto for hagebildene, siden Facebook ikke kan brukes her 🙂 Men jeg får ikke lastet opp rette url adressen her..? Vil du hjelpe og forklare meg(trodde jeg hadde relativt god kunnskap på internett og PC jeg, men nei.. 😉 )? Feilmeldingen blir slik :
  Error: The requested URL returned error: 500
  Please use the tabs on the top to either insert the image URL directly or upload an image from your computer or go back to change the url

  Belinda

 3. Da er den fiksa Gerd Ellen 🙂

  Belinda, hei, det er noe rart på gang. Det gikk nemlig helt fint å få inn bilder fra instagram før, men nå får jeg ikke til uten å gå en lang omvei . Jeg sitter og pønsker på hva som kan løse problemet (problemet er at instagram har lagt inn en koding som gjør at inlinkz ikke ser bildet). Legger deg inn manuelt så du trenger ikke tenke over det, men jeg må jo løse problemet for alle andre også..
  data altså!

 4. Takk Anne 🙂

  Men utålmodig som jeg er, har jeg allerede begynt å forme en blogg, så skal ikke se bort i fra at det kommer ett bidrag til neste farge derfra 😉
  Får jo til å legge bokmerke til min Instagram, men ikke for ett spesielt bilde, og når jeg da legger til flere bilder der, blir det helt umulig.. Gjett om jeg har småknurret litt her.. 😉

 5. Takk Anne 🙂

  Men utålmodig som jeg er, har jeg allerede begynt å forme en blogg, så skal ikke se bort i fra at det kommer ett bidrag til neste farge derfra 😉
  Får jo til å legge bokmerke til min Instagram, men ikke for ett spesielt bilde, og når jeg da legger til flere bilder der, blir det helt umulig.. Gjett om jeg har småknurret litt her.. 😉

 6. Hei!
  Jeg slet også med å få delt bilde fra instagram. Det endte med at jeg måtte trykke «del» til mail og deretter klippe linken ut fra mail og lime den inn her 😛

 7. Å heiane det! Nå har jeg bladd og bladd til, hadde jeg nær sagt, øyet ble stort og rosa. Eller kanskje nesen? Jeg bare tuller 🙂 Men bladd har jeg.. Kjempekjekt at du aktiverer oss litt mens vi sitter her på vær vår tue og venter på våren 🙂 Takk Anne! Og lykke til alle sammen! Her er mange flotte kandidater så dommerpanelet vil nok få en vanskelig jobb 🙂 I år også.

 8. Hej det funkar inte för mig att lägga in mitt bidrag.
  Det handlar om Napoleon rosen som hade bytt namn till christata. står under inlägg roror rosor,
  Kram Meta

 9. […] Hvis frem din peon…… og her er foto av min:) Den blir også mitt bidrag i x-faktor blomsterutgaven på Moseplassen. Rosa og fyldig blomst….en av hagens […]

 10. Hei Ine, det var dumt at du ikke nådde fristen, det var visst mange andre også som ikke riktig rakk frem i tide. Men jeg håper du blir med på hvit!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her