Tadaaaaaaa:

Vinneren av x-faktor blomsterutgaven 2013 ble:
Den hvite kubjellen/ backsippan fra Helenas Hem & Trädgård!
Hurrahurra 🙂

Heder og ære sendes til Helen, samt et gavekort på 3.000 kr hos Vien Compagniet, som fører de flotteste hageting man kan ønske seg fra Burgon & Ball. Kvalitet og sjarme, praktisk og inspirerende 🙂

På andreplass kom kornblomstengen vist frem av Mettes have. Hennes premie er en råflott ute/inne lykt fra Holmegaard. 45 cm høy og i glass er dette det nyeste tilskuddet til serien «Design with light».

Det var ganske jevnt på topp tre, og tredjeplassen gikk til Frk. Anemone og hennes rosa valmue. Så fulgte Strandhuset med sin sorte iris, Hobbybruket med sukkulent og Marits hagedagbok med peon. Alle fire vinner hvert sitt årsabonement på Norske hjem. Magasinet har fokus på norske eiendommer fra før 1970. Bygningene, hagene, interiørene, gjenstandene.

premier3

Gratulerer til Helene! Og gratulerer til alle de fem andre premievinnerene, dere får en epost fra meg i løpet av dagen. Og hjertelig takk alle sammen for en fantastisk flott konkurranserunde. Hodet er fullt av inspirasjon, og hjertet er fullt av blomster og sol, alt sammen høyst kjærkomment.

Jeg har nå gjort resultatene synlige, her er finaleposten.
Og se alle kandidatene her: * Rosa * Hvit * Rød og orange * Blå * Gul * Grønn og sort *

Jeg har vært ekstra inspirert av å lese deres «må-ha» lister! Kjempegøy. Om kroppen ikke hadde vært så slem med meg (har noe febersykdom på toppen av det vanlige) så skulle jeg gjerne ha satt meg ned og laget en liste over «topp-ti» på må-ha listene deres, men det tror jeg ikke jeg kan ta meg futt til. Men det er jo ikke så viktig heller, det viktigste er at alle som har deltatt i X-faktor har lykkes med å spre hageglede, takk til dere for at dere har vært med!! 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

 1. Tjho jag vann vad roligt!!!TACK till alla som röstat på min backsippa.Det trodde jag aldrig :-)Det är ju heelt galet roligt 😀
  TACK än en gång alla!
  KRAM från mig!

 2. Gratulerer til alle seks og spesielt til Helena med den vakre, myke, dunete Kubjellen! Hipp hurra:)
  Takk for en kjempefin og inspirerende konkurranse, Anne:)
  Ønsker alle en super helg med litt vår i luften!

 3. Gratulerer, alle vinnere! Dette var så artig å være med på! Tusen takk, Anne! Herlig å slå ihjel noen vinteruker på denne måten. Kom helt i vårstemning :))

 4. Gratulerer til Helena med X – faktor seieren av den hvite kubjellen.
  Vakker og fortjent! Og gratulerer til alle dere andre! Og takk til deg Anne …jeg har funnet mange nye ønskeplanter gjennom X – faktor konkurransen 🙂

 5. Takk for innsatsen, Anne. Vel blåst! Jeg må i tillegg takke for en år med ekstra lektyre Det blir nok spennende: Tusen takk!

  Den største gevinsten for meg er nok likevel all blaingen i mine egne bilder for å finne verdige kandidater. Det blir jeg jo i så godt humør av. Og vårlengselen kommer. Og tulipaner kommer på bordet. Og i vinduet. Tusen takk, Anne, du bidrar til våren!

 6. Sikke en fantastisk dejlig 1. marts gave at få – tusind tak 🙂 og også stort tillykke til alle de andre vindere.
  Tillykke og tak til Moseplassen for en sjov, spændende, smuk og meget inspirerende konkurrence. Det var været «en fest» at være med.
  Rigtig god weekend til Jer alle og på snarlig gensyn…
  Fra Mette.

 7. Grattis till vinnaren och tvåan och trean också. Den vita Backsippan var min favorit hela tiden. Helt underbar! Vilken rolig utmaning X-faktor är! Det var så roligt att vara med och att få komma till finalen. Hoppas du fortsätter med X-faktor då ska jag vara med från start nästa år..:)
  Trevlig helg!
  Ulrika

 8. Tusen takk til deg, Anne! Du er så dyktig til dette med x faktor, og det er jo en fryd å se alle de flotte bildene som kommer med i finalen.
  Ønsker deg en flott helg!

 9. Tillykke til alle vindere!!! Tak til dig Anne, for en spændende og smuk konkurrence her i den sidste svære ventetid på foråret! 🙂
  Jeg ønsker alle en dejlig weekend!

 10. Så gøy med 5. plass blant så mange flotte kandidater! Tusen takk til alle som har stemt på meg og et stort gratulerer til Helena og de andre vinnerne. 🙂

  Utrolig artig at du drar igang denne flotte konkuransen Anne.

  Ha en riktig fin helg!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her