Hagemessen 2013, Instagramglimt:

Jeg skal på Hagemessen i dag og kommer til å bruke Instagram i løpet av dagen til å vise litt av alt det kjekke jeg ser. Under ser du de nyeste Instagrambildene mine, og hele Instagramprofilen min finner du her.

Dersom du er på Hagemessen i dag så hadde det vært hyggelig å hilse på! Jeg sitter i kafeen ved scenen fra kl to til halv tre, sees?
(Og du, jeg er dessverre veldig dårlig på å kjenne igjen folk, ble riktig ille etter at jeg ble sjuk. Om du ser meg så kom bort da, og si hva du heter, selvom vi kanskje har møttes før…)

Oppdatert på lørdag: Jeg har nå tatt et skjermbilde av instagramstrømmen og flyttet den opp på toppen i stedet, ettersom jeg jo nå fortsetter å legge ut nye ting som ikke nødvendigvis er fra hagemessen.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Håper du koste deg på messa. Mobilen tok kvelden så jeg fikk ikke sjekket når og hvilken cafe det var samling på. Håper vi ses til neste år. Vet det ble nevnt på en annen post, men gleder meg veldig til insektshotellposten som kommer! Det blir artig! Jeg trenger inspirasjon til noen slike til et prosjekt hvor barn skal lage slike så dette er spennende! 🙂

    • Insektshotellpost blir gøy, jeg sankler inn gode ideer nå, tenker det blir to poster, en med en eller kanskje flere forklaring fra meg, og en hvor jeg deler mange andres ulike insektshotell 🙂

    • Koselig å kunne dele litt. Skulle gjerne ha vært flinkere til å fotografere underveis, men det blir igrunnen for mye å tenke på.

  2. Veldig hyggelig å treffe deg på fredag, Anne 😉 Takk for hyggelig kommentar på min side og håper du har hatt en fin lørdag der også 🙂 Lykke til !

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her