På jakt etter en spesiell staude? Her er fem fantastiske nettbutikker:

Det finnes utrolig mange lekre stauder, langt bredere utvalg enn du får i de vanlige hagesenterene. Men, noen butikker satser heldigvis på større/særer utvalg, og noen av disse butikkene sender pr post. For ja, det går faktisk fint ann å sende planter pr post. Litt risikosport kan det være for du er avhengig av at firmaet er seriøst og pakker godt og at posten ikke roter med pakka di så den blir liggende å tørke ut på postkontoret. Men, er du på jakt etter en lekkerbisk så er det absolutt verdt å vurdere.

Her er fem butikker som alle har spennende utvalg og så langt jeg har fått høre fra kundene alle yter ypperlig service. Obs, mange av disse har mere enn de har liggende ute i nettbutikken så det kan være lurt å ta kontakt med de pr telefon.

 • Randesund Planteskole. Hagesenter i Kristiansund som sender varer over hele landet.
 • BoGrønt Rom Hagemiljø: Hagesenter i Vestfold som sender varer over hele landet
 • Planteliste: Nettbutikk
 • Planterike: Nettbutikk.
 • Garden living. Nyoppstartet nettbutikk, stiller dessuten på en rekke av sommerens hagedager hvor du kan handle direkte med de. Akkurat nå er nettbutikken litt mager fordi plantene må rote seg før de kan sendes, men den feites snart opp igjen.

Du finner flere butikker i den store hage-nettbutikk-oversikten

Bildet viser forglemmegeisøster, Brunnera macrophylla ‘Looking Glass’, en skjeldenhet som ikke er å få i vanlig salg. Om noen av dere snubler over den i en nettbutikk så si i fra, for alle mine herlige Brunneraer døde i vinter og dette var favoritten *hulk*.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Ja – takk! Jeg visste ikke at jeg ventet på akkurat denne informasjonen! verden falt på plass. klem til deg

 2. De har Looking glass på Vegge gård i Nykirke, men de sender vel ikke i posten. Mener jeg så den i en nettbutikk også her tidligere, men nå husker jeg ikke hvor.

  • Takk for tipset! Vegge sender ikke, men vi skal dit og handle noe annet, så da kan jeg håpe de fortsatt har den når vi får somlet oss til Vestfold 🙂

 3. Hei. Alle mine Forglemmegeisøstere døde i vinter. De skal jo være herdige? Har du fått noen forklaring på hvorfor de går bort?

  • Hei, dessverre har jeg ikke godt svar til deg. Men alle mine døde ut en vinter for noen år siden også, det var rett nok en tøff vår, men ikke såå tøff egentlig.

   Det er sånn som skjer av og til. Hos meg har feks denne vinteren tatt mange av alunrøttene mine. Helt uten logikk det også.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her