Tulipanfrøkapser, skal egentlig fjernes, men fy så vakre de kan være!

Tulipanene bør ikke få lov å sette frø da det stjeler energi som den ellers ville brukt på å lage større løker eller sideløker. Men, jeg har latt noen av villtulipanene få lov alikevell, bare fordi de er så usigelig vakre, det blir som en 2. blomstring 🙂

Håper alle har en finfin dag! Her i Oslo er det fantastisk hagevær i dag 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

    • Frøkapsler på vanlige store tulipaner skal absolutt av, på villtulipaner (altså botaniske tulipaner) har jeg nå fått tilbakemelding fra flere av leserene som lar sine være på, og ikke har opplevd noe dårligere blomstring av det, så der er det nok litt frivillig rett og slett.

    • 🙂
      Som jeg noterte over, jeg har nå fått høre fra Hallvard og flere andre at for villtulipaner er det ikke så viktig, men for de vanlige kultiverte så er det viktig ja.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her