Kjøkkenhagen!

Sol og varme gjør underverker for kjøkkenhagen, nå gror det så det knaker 🙂

Vi høster salat i mengdevis, nibler på månedsjordbær og vanlige jordbær og mannen frotser i urter. I dag spiste jeg min første lille reddik og om ikke lenge nå så er det modne  tomater, gleder meg! Bønner og squash tar det litt lengre tid før vi kan spise, gulrøtter og rotseleri like så, men vi venter gjerne og i mens så byr bønnene og squashen på vakre blomster 🙂

Jeg har tatt en tur i kjøkkenhagen med kameraet og fanget litt av hagegleden, kjøkkenhage er jo ikke bare nytelse for magen, det kan også være en nytelse for øynene 😀

boenner

jordbaer

mangold-bright-light

salat-hestmynte

squash

tomat-corinn-favoritt

Ha en riktig flott uke!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Det er noe helt speisielt å kunne gå ut og hente sine egendyrkede grønnsaker og bær. Og vite at dette er totalt usprøya når man putter det i munnen.
    Håper du har gode sommerdager, Anne 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her