Stjernesmell!

I år har vi fem-seks slag prydløk i hagen. Jeg kjenner de jo godt fra andres hager og bilder, men aldri kjøpt de til egen hage før i høst.
Og vi angrer ikke! Allium har vist seg som en vakker plante, eneste er at bladverket blir rekordfort stygt så den bør sammplantes med noe som har kraftig bladverk.

Bildene her viser ‘Giganteum’ fra knopp og til den nå er helt bristeklar. Jeg har fotografert den nesten daglig i det siste og det er veldig morsomt å følge med på den for den har vært ekstra fotogen gjennom knoppestadiet. Og den kommer til å forbli fotogen som utsprunget, for ikke bare er det en spektakulær blomst, det er også en skikkelig humlemagnet 🙂
Her finner du flere humleplanter
[new_royalslider id=»17″]

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Heisan. Absolutt ein av hagens favoritter. Kjøper nye av diverse allium år for år, vil ha fleire og fleire. Flott fotoserie. Ha det godt.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her