Utfordring: Vis oss din favorittrose!

Nå er det lenge siden sist vi delte favoritter her på Moseplassen! Skulle akkurat til å skrive om min favorittrose ‘Rhapsody in Blue’ når det slo meg at det jo hadde vært supert å høre hva som er deres favoritter også! Både for meg, og for de mange leserene som lar seg inspirere 🙂

* Har du en blogg/nettside/åpent bildealbum så håper jeg du vil lage en post og fortelle om din favorittrose og så legge inn en lenke i første lenketingsten under. Med åpent bildealbum så mener jeg fotoalbum på nett som er åpne slik at alle kan se, feks flickr eller facebook (på facebook kommer det ann på individuelle instillinger på profil eller gruppe).
* Har du Instagram så kan du fortelle om favoritten der og i teksten skrive #favorittrose og gjerne i tillegg @moseplassen. Bilder merket med #favorittrose vises i nederste bildesamling.
* Har du ikke noen av de nevnte mulighetene over så kan du alltids fortelle om rosen din i kommentarfeltet! Da blir det ikke bilde, men det kan vi jo google oss til 🙂

Legg ut bilde av din rose, skriv hva den heter om du veit, og fortell gjerne litt om rosen din og hvorfor du liker den.

Blir du med og sprer roseglede?

');


Legg ut bilde og litt tekst på en blogg, nettside eller bildealbum først, og bruk så knappen over for å melde det på utfordringen. Husk, du må lenke direkte til bidraget, ikke til forsiden av bloggen. Får du problemer så si i fra i kommentarfeltet så hjelper jeg 🙂

Under ser du bilder fra Instagram. Merk med #favorittrose så vil bildet ditt vises her. (Kan ta en halvtime før de vises, viser de 30 nyeste, og du må ha åpen profil).

Jeg håper riktig mange av dere blir med og deler hageglede! Jeg digger når dere henger dere på temaene jeg serverer, for jeg får alltid nye spennende planter til ønskelistene, og det er såå mange av leserene som sier det sammen 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Min favoritrose kommer lidt senere i aften, det er en skøn idé du har fået Anne 🙂
  Hilsen Lisbeth

 2. Hej Anna
  Jeg vil så gerne vise jeg min favorit rose. Men jeg er ikke så kvik til computer. Så hvordan finder jeg ud af hvad URL er til mit billede/ indlæg??
  K.Gro

  • Hei Gro 🙂
   Beklager så mye at jeg har vært så treg med respons! Jeg kommer inn til deg og forklarer også, men i tilfelle noen andre også lurer:
   URL er adressen som står øverst på siden du ønsker å lenke til, altså din side. De fleste nettlesere er satt opp slik at du kan se adresser oppe helt øverst på siden. Om du ser øverst på denne siden så står det: http://moseplassen.com/2013/07/utfordring-vis-oss-din-favorittrose/

   Fordi jeg vil man skal lenke til selve innlegget, ikke forsiden, så klikker du på tittelen til innlegget ditt slik at du får opp selve innlegget og tar så den adressen.

   Du flytter adressen til lenketingen ved å markere teksten og kopiere.
   Det kan du feks gjøre ved å sette musemarkøren i feltet, trykke tasten ctr og A samtidig, så tasten ctr og C samtidig. Så flytter du deg hit til moseplassen og i feltet hvor du skal fylle inn URL setter du musemarkøren og trykker ctr og V samtidig.

 3. […] Det kan fort bli mange favoritter i hagen og vanskelig å velge en favoritt-favoritt, men når det kommer til roser så er det ikke det minste vanskelig for meg å velge, det bare MÅ bli ‘Rhapsody in Blue’. Jeg ba i forrige uke dere om å dele deres favoritter med oss, noe mange har gjort, og her er altså min. – se de andre favorittene og bli med du også! […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her