Høstfloks :)

Anne-3år-hostfloksSå er den her igjen, høstfloksen 🙂
Jeg har vel nesten ti ulike tror jeg, litt dilla… Noen av de har jeg aldri sett i blomst så nå gleder jeg meg til ukene fremover , vakker og se på, og koselig duft 😀

Les mer om høstfloks her

Og veit du, jeg har likt høstfloks siden jeg var liten jeg 🙂 Hva med deg? Gammel kjenning, eller nytt bekjentskap?

hostfloks

hostfloks-tiara

hostfloks-blueparadise

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Så mange flotte floks du har. Jeg hadde også flere sorter som jeg hadde hatt i over 20 år, men i fjor vår spadde jeg dem opp for jeg klarte ikke å bli kvitt melduggen på dem .

    • Meldugg kan være et problem ja. Heldigvis er jeg skjeldent plaget av det, har nok gode sorter. Jeg har sjøl kastet en av sortene mine fordi den alltid fikk meldugg.

  2. For eit koselig bilde av deg som lita midt i floksblomstringa 🙂
    Frå min barndom huska eg at det var mange som brukte floks nesten som hekk.Som ei avgrensing i hagen av mange forskjellige fargar. Var veldig fint når den sto i full blomst.
    Eg har for lite av sorten i min hage berre ein sort. Men har planar om å utvide sortimanget :))

    • Jupp! Jeg har også sett flokshekk som ung, mors bed var jo nesten litt slik som du ser, seks meter med floks på rekke og rad 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her