Omsvermet!

Ikke bare jeg som liker georginer!

Åpne georginer, altså slike hvor du kan se pollenknoppen er gode kilder for nektar og populære hos både humler, sommerfugler og blomsterfluer. Se stikkordet humleplanter (nederst i innlegget) for flere populære planter.

georgine og sitronsommerfugl

georgine

blomsterfluer

georgine

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Liker aller best enkle blomster , enten det er roser, anemoner eller georginer, jeg er på lag med svermende insekter altså! Mange flotte varianter av både georginer og insekter!

    • Jeg liker en miks jeg, noen fylte og noen enkle 🙂 Men jeg må si at etter at jeg ble mer opptatt av insektene så frister de åpne enda litt mer enn før.

  2. Wow, det insektsbilde lengst oppe på siden er noe av det vakreste jeg har sett på lenge. Du blir en slags insektene og økologiens høye beskytter når du og blomstene dine byr tusen små gjester på et måltid mat. Det vakre i nettopp det forsøker vi tiden å formidle på Geitmyra matkultursenter for barn, der jeg jobber.

  3. Hei Liv, for en fantastisk tilbakemelding 🙂
    Jeg blir veldig glad når jeg hører lesere sier at det at jeg viser frem og forteller om insektene gjør at de får et mer positivt forhold til de. Det og kommentarer som din motiverer til å fortsette å formidle de små hagegledene 🙂

    Geitmyra er et flott konsept som jeg har fulgt spent helt fra oppstarten. Gratulerer med en fantastisk arbeidsplass!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her