Takk for fantastisk tomatanbefaling, det gav meg min favoritt!

Noe av det som gjør det så artig å blogge er at det rom for dialog. Dere lesere kan, om dere vil, bidra med deres egne erfaringer og jeg setter stor pris på felleskapet. I våres spurte jeg dere lesere om tips for hvilken tomater jeg burde satse på og svarene flommet inn i bloggen og på facebook. Jeg endte med å dyrke to av de foreslåtte plantene: ‘Sungold’ og ‘Tumbling Tom’. Jeg er godt fornøyd med de begge og Sungold har faktisk blitt vår favoritttomat av de 10 tomatsortene vi har!

Sungold er voksevillig og grei å ha med å gjøre. Den danner mange små orange bær i store klaser. Det beste med den er dog smaken, den er supersøt! Mye smak og god smak, og en størrelse perfekte for snopspising.

Så, tusen takk for anbefalingen Hilde, Anne, Inger Karin, Berit, Torild, Ruth og Ida. Jeg anbefaler herved Sungold videre til alle andre tomatdyrkere!

Ps: Interessert i kjøkkenhage? Torsdag morgen denne uken kommer trolig God morgen Norge (TV2) på besøk igjen med sending fra kjøkkenhagen 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her