Ufoer i kjøkkenhagen!

squash-2Hihi 🙂
Vi venta veeeeldig lenge på at de skulle modne, men nå er de endelig her! Ja til farger og former i kjøkkenhagen!

Akkurat nå er jeg usikker på om det er ‘Yugoslavian Finger Fruit’ eller ‘Scallopini’ vi sådde, men jeg tror det er den første av de.

Og ja, den har god smak. Ikke akkurat sterk, men god 🙂

Squash er forresten en veldig enkel plante å ha med å gjøre, slike sommersquash som dette kan man sågar ha i krukker. Squash er en ekstra sulten plante, så den må gjødsles godt og vannes flittig.

Det finnes mange sorter squash, mange av de med artig utseende. Jeg har samlet ni av de i denne bloggposten

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips