Georginefinale!

Det var stas så lenge det varte, men nå har de fleste av georginene måttet kapitulere. Det er faktisk fortsatt noen trassige som som holder ut og de skal naturligvis få stå litt til, men resten er mannen nå i ferd med å spa opp og så skal de opp på loftet på vinterferie. Georgineknollene tåler nemlig ikke frost og må derfor inn om vinteren, noe som slettes ikke er så mye jobb som mange tror. Har du georginer og lurer på hvordan vinteroppbevare de så har jeg skrevet en grundig tipspost om det her

Takk for i år georginer, gleder meg til å se dere igjen til neste år!

Georginer-forfall 2

Georginer-forfall 6 Georginer-forfall 5

Georginer-forfall 7

Georginer-forfall 4 Georginer-forfall 3
Alle bildene ble tatt lørdag, forfallet har nok økt siden dess.

 

PS: Her har vært litt stille i det siste. Som nevnt så har jeg vært sjuk, men nå er heldigvis hodet og kroppen skrudd på igjen. Tusen takk for alle hyggelige hilsner underveis! Dersom du har stilt meg noen spørsmål, eller er en av mange som tilbø meg humlekongler og aldri fikk svar, så må jeg bare beklage! Ikke nok med at kroppen gikk i streik, datamaskina mi kræsja også, så her er slettes ikke orden i sysakene for tiden. Om du venter på respons fra meg på noe, så ta kontakt!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Ja, takk for i år…

    Ikke alle har kommet opp her heller, men de ryker opp av jorda en etter en. Nei, egentlig ikke å mye styr med dem der de ligger og hviler i esker hele vinteren. Bøygen er å få dem inn og lagret før det plutselig er for sent.

  2. Her er dei oppkomne for lengst. Vi har hatt fleire kuldeperiodar ( -6-7-grader) alt. Eg er faktisk litt lei ut og inn plantene men dei kom inn i år også. Veit at eg blir glad til våren fordi eg tok dei inn i år også 🙂

  3. Hei! Er jo egentlig litt fint med innhøstingen også. I hvertfall de første 3-4 årene 🙂 Sesongen går mot slutten, men plutselig er det på an igjen! Hvis knollene tas fram i mars blir det jo bare 4 gode måneders hvile, og det fortjener de! Jeg synes ikke oppgravingen er så mye styr, jorden er ofte nokså løs der de er satt, men hvorfor det alltid må regne når jeg drar til feriehagen for å redde dem inn…? Våt jord er litt kjipt, nemlig, ihvertfall inne 🙂

    Fint at du er frisk igjen – nyt torsdagen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her