Hortensia ‘Limelight’

Hortensia er og blir en genial høstblomst. Blomstrer sent og tåler litt frost uten å bli stygg. Vi har foreløpig kun en her i hagen, en oppstammet syrinhortensia ‘Limelight’, se så så flott den er i høstsola!

Jeg spurte tidligere i høst om tips til en ny hortensia i hagen. Det kom inn mange gode forslag og den jeg falt for var en som heter ‘Little lime’. Det er en mindre utgave av ‘Limelight’ og hadde passet udmerket inn på tiltenkt plass. Har du sett den på et hagesenter på Østlandet så blir jeg meget glad for tips!

hortensia-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her