Ormedruen blomstrer fortsatt!

Nei, dette er ikke juks, slettes ikke. Bildene er tatt i dag, jeg har fortsatt ormdrue og en par andre ting i blomst i hagen, heldige meg 🙂

Les mer om ormedrue i denne bloggposten, les gjerne kommentarfeltet på den også, mange har delt sine erfaringer med denne skjønnheten.

høstormdrue-2

Og takk for alle nytt-kamera gratulasjonene! Jeg har brukt dagen på å fotografere ekorn… dere skal få se på søndagen 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Artig. Hos meg vil ikke jodbærsesongen ta slutt enda. Selv markjjordbærene i skogkanten blomstrer og har kart.

  2. Jeg prøver å finne ut om min ormedrue: Den er av en rot som har stått i en hage ihvertfall 70år. Hvit, ( ikke lik klaseormedrue , den har større blader og flere blomster oppover stilken. Min ligner på skogskjegg i bladvokster , litt smalere blader og mer fliker, men bredden er lik. Blomsten vokser rett opp som en kost åpner seg nede først. Tette blomster helt hvite også stilkene. Den kommer som regel i juli. Hadde vært kjekt å finne navnet.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her