10 som trosser været og blomstrer i november!

Hehe, det er ikke så mye november i dag, men det er november, og følgelig kan jeg vel godt skryte på meg at jeg har novemberhage med novemberblomster, eller hva?

Jeg har hatt noen netter med rimfrost, men det har ikke vært så mange minus, og ikke mer enn att det fortsatt er mange blomster som holder ut, spesielt de som står lunt. Noen av blomstene overrasker, andre veit jeg er trofaste er plantet med vilje fordi jeg ønsker lang blomstring 🙂


blomstrer-november6 blomstrer-november7  blomstrer-november9 blomstrer-november10
blomstrer-november3
blomstrer-november4
blomstrer-november2
blomstrer-november1
blomstrer-november8

Du ser, i rekkefølge:
Rose ‘Rhapsody in blue‘, fylt julerose (bonusblomstring)
Hagepoppelrose  ‘Silver Cup’, Ringblomst (frodig fest i hele hagen),
kornblomst (egentlig ferdig men en par holder ut)
høstfloks (vanligvis avblomstra for lenge siden)
Hortensia ‘Limelight’ (en blomst holder ut, naboer er brunsvidde av frost)
kjempeverbena (wow, ante ikke at den hold seg vakker så lenge!)
selvsådd stemor (alltid en høstslager)
og en av en par trassige etterslengende georginer som nekter å si seg ferdig med sesongen.

Hurra for fargerike hagegleder også i november!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Ja, de er utrolig hvor lenge sommeren og blomstringen varer i år. Det var med tungt hjerte jeg tok vekk de siste sommerblomstene fra krukkene i går. De var jo fortsatt så fine, men tenkte det var greit å få ryddet ute mens det fortsatt var deilig å være ute.

  • hehe, flink du er da! Her blir det nok stående litt til det som er pent, men vi må nå i allefall få tatt de som ikke er pene nå litt snarlig.

 2. Du har så visserlig novemberhage og novemberblomster! Vakre er de og,alle som en. Får ta en tur i hagen i morgen og forevige det vesle som er igjen av blomster! Du inspirerer med de små detaljer og koselige kommentarer. Takk! Hilsen fra trivelitravel (som strever med å komme på Hageblogger-listen).

  • Jeg holder et falkeblikk på værmelding og det er nok snart kaldt, men det er helt ok, nyter mens det er sånn det er nå, og gleder meg til rimfrost og islykter 🙂

 3. Hei Anne
  Artig å se at du enda har lurt vinteren. Her i Trondheim har vi i all hovedsak sagt farve til blomstene for denne sesongen. Men vi har noen som enda holder stand. Jeg tok inn en flott bukett med oktoberbergknapp i går. Ble et flott skue på stuebordet. Prøvde å lime inn bilde i bloggen din, men det klarte jeg ikke. Gullriset står også med noen flotte ranker.
  Hilsen Tor B

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her