Frossen fryd, tusenfryd!

Tusenfryd er en genial plante! De krever fint lite stell og om du er flink med å fjerne vissne blomster og gi de gjødsel så vil de blomstre nesten hele sommeren gjennom. Jeg kjøper ofte en potte tusenfryd tidlig på våren for den er rimelig i innkjøp og tåler guffent vårvær godt om de bare herdes først (tilvennes uteværet). Denne har blomstret siden da, og ser minst like søt ut fortsatt.

Det er en staude, men tusenfryd lever ikke mange år så de bør få frø seg, gjør de det så har du den for evig 🙂 Danner et nydelig grønt teppe med blomster i hvit, rosa eller rød. Finnes både halvfylt som på bildet og fylt. Lyst til å lese mes mer om tusenfryden så klikke her.

Denne ble fanget inn for en par dager siden når vi hadde vakker rimfrost i hagen, nok et eksempel på at kuldegrader kan ha sine fortrinn 😉

tusenfryd2

tusenfryd1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her