Spire salatmiks:

Når du spirer grønnsaksspirer for å spise de så kan du velge mellom å spire ett og ett slag, eller du kan kjøpe en miks. Jeg er mest fan av å spire ett og ett slag for jeg liker rene smaker, men igrunnen så har slike mikser litt for seg de også, for så får en et litt bredere smaksspekter og mer spennende teksturer.

Salatmikser spirer du lettest ved å bruke enten en spireboks (ala denne), eller et syltetøyglass med klede (ala dette). På under en uke har du laget en haug med friske grønnsaker, helt selv! Smaker digg i salaten, eller som tilbehør til middagen eller brødskiva.

Spiremiksen på bildene kommer fra Weibulls (jeg har fått pakken av produsenten). Den inneholder Alfaalfa, bønner, bokhornskløver, salatsennep og linser. Dersom du ønsker å kjøpe spirefrø så finner du det på hagesentere, og i frønettbutikker (se her for en oversikt over nettbutikker med godt spire-frø-utvalg).

spirer-mix 1

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips