Krokusen blomster allerede!

Jeg har hatt krokusspirer  i bedene i hele år, de stakk hodene frem allerede i romjula og har siden dukket frem fra snødyngene med jevne mellomrom.  Jeg har gått og tittet spent på de nå de siste ukene, og lurt på når de skulle springe ut – og i dag ble dagen! De siste dagene har vi nemlig fått besøk av Sola her i Oslo, en skjelden hagegjest i år, og en gjest som veit å bringe frem det beste i hagen 🙂

Hurra for våren!

Blomstene heter forøvrig ‘Cream Beauty’ og er en begerkrokus, Crocus chrysanthus. Begerkrokus er en type krokus som er ganske liten, og som blomstrer ekstra tidlig, og er litt ekstra villig. Og fordi den er tidlig – ekstra vakker, eller hva?

Krokus-Cream-beauty-2

Krokus-Cream-beauty-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Så nydelig den var. Nydelig farge som gjør at den ser så sart ut, men den må jo være nokså tøff ettersom den har kommet i blomst allerede.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her