La deg inspirere til å gjøre litt ekstra ut av uterommet ditt!

Reklame

Har du tenkt over hvor mange muligheter tre gir deg? Det har trelastforhandleren Bergene Holm som i fem år har holdt en konkurranse nettopp for å samle inn gode prosjekt og dele de med dere. Gulrota for å få folk til å dele ideer er noen riktig hyggelige pengepremier, og vinnerene kåres ved at en fagjurye finner frem til tre finalister, og så stemmer publikum frem vinnerene.

I år har jeg fått æren av å holde avstemningen for uteromsprisen, og om du kommer tilbake på torsdag så får du se de tre flotte og inspirerende finalistene og få mulighet til å påvirke hvem som vinner. Det er et orangeri, en utestue med terrasse og en overbygget veranda!.

Og mens du venter på det så kan du la deg inspirere av tidligere års kandidater her:
* Fjorårets vinnerprosjekt er avbildet i topp, og du kan se mer av det her.
* Alt i kategorien uterom
* Årets vinner av barnas inspirasjonspris: verdens feteste trehytte

Les om inspirasjonsprisen her, med informasjon om hvem som kan søke (for du kan jo søke for neste runde om du vil) og hvem som utgjør fagjuryen.

Dette innlegget er betalt av Bergene Holm. Jeg har forøvrig selv et terrassegulv fra Bergene Holm, det skal dere få se mer av i neste uke 🙂

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips