God påske ønskes med en liten hvit hagebukett :)

Jupp, her er fortsatt vakker vår 🙂 I dag sprang jammen favoritttulipanen min ut! Og sammen med hvitveis og perleblomst og vortemelk så ble det en riktig søt liten påskebukett. Herlig å kunne hente inn litt hageglede på stuebordet. Vortemelken og perleblomstene er kjøpt drevet, hvitveisen og tulipanene har kommet helt av seg selv.

– Jeg ønsker alle en riktig god helg, og en herlig påske. Min blir en hagepåske, og været ser ut til å støtte opp under det, heldigvis 🙂

hvit-bukett-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Hei!! Koselig å kunne plukke inn uteblomster!! Endelig!! Idag på vei hjem fra jobb kjøpte jeg en Magnolia busk. Rosa. Har du noe tips om hvordan jeg kan få den til å trives i hagen min på Grorud?? Foreløpig har jeg satt den i en krukke, men har planer om å få den i jorda!! Har du erfaring med denne vakre planten?? Hilsen Anne Kari 🙂

  • Hei 🙂 Den bør stå ganske lunt og godt drenert, så velg en plass i hagen hvor den får mye sol og lite vind, og hvor vannet ikke blir stående. Så må du huske på å vanne den godt gjennom hele første året 🙂

  • Hei Ingrid. Om du klikker på lenken i teksten så får du opp en omtale av tulipanen, med korrekt navn. Det er noe ala Tulipa Turkestanica, men jeg husker ikke helt korrekt stavemåte akkurat nå.

 2. Nydelig vårbukett – så gøy å kunne plukke en bukett fra hagen såpass tidlig! Jeg tenker også at jeg til høsten skal legge enda flere vårblomstrende løk(som sprer seg, vel og merke!), det er jo da det klart er mest stas med blomstring og farger!!

  Mener å huske det var den tulipanen jeg plantet mange av ifjor, også!(på oppfordring av deg!) De er fortsatt i knopp her hos meg på Slemdal, og dessverre tror jeg nok de vil springe ut mens jeg er på påskeferie på fjellet – men håper den fortsatt blomstrer når jeg kommer hjem! Er spent på om et var den:-)) Det er jo det som alltid er så gøy med hage, synes jeg, man glemmer jo litt hva man plantet ifjor – og så vokser det bare opp av jorden en masse overraskelser…!

  Riktitg god påske så lenge!

  Hilsen Annette

  • hehe, helt enig! Det er gøy med den usikkerheten. Man glemmer hva man plantet i fjor, eller hvor fint noe var 🙂

 3. Det var en nydelig vårbukett til påskestart 🙂 Så hyggelig at du har tulipanblomstring allerede. Jeg må nok vente en god stund enda på mine, men de er vel verdt å vente på. Riktig god påske 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her