DIY påskekrans, og god påske!

Denne påskekransen er både lekker, enkel og høyst budgettvennlig. Du kan kopiere den med det du finner av grener i hagen. Du kan virkelig bruke hvasomhelst som er langt nok og passelig bøyelig. Min krans er laget med selje (selje er forresten en pil om du ikke visste det), bjørk er også en vanlig kranskandidat, men bruk det du har!

Slik binder du påskekransen:

I (den hauggamle) videoen nedenfor viser jeg deg hvordan du bøyer grenene og lager kransen. Bonustips: Å bøye grener over kneet er en veldig fin måte å myke de opp på!

Og så er det opp til din fantasi hvordan du vil dekorere den. I kransen jeg viser har jeg delt opp en potte med lave påskeliljer, lagt mose rundt løken og surret rundt med ståltråd, og så surren det fast i kransen. Enkelt og greit! Du kan pynte med påskekyllinger, fjær, egg, en gul lekebil, og hva du nå enn måtte ha som gjør deg glad 🙂

Rens løken for jord og pakk løk og røtter inn i mose. vann gjerne mosen litt av og til om du vil, så får løken i seg litt vann.
En annen variant på samme grunnkrans av surrede grener 🙂

Pst: Om det fortsatt er vinter der du bor (eller du har fryser) så gjør påskeliljer seg strålende i islykter også. Kransen de står sammen med er en halmkrans kledd med mose, og så er ørene laget av hønsenetting som det er surret mose rundt.

Ønsker deg en myk og god påske! Jeg har bypåske (som vanlig) og om du følger meg på Instagram (@moseplassen) så kommer det drypp fra vårbalkongen der.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her