Vårlig i bukett :)

vase og sofa er sponset

små blomster. store blomster. ren glede fra uken som gikk!

Små blå perleblomster, halvgamle drammeglass, tallerken i Bitz serien fra Skeidar
Min fantastiske Niu sofa fra Hjelle (sponset), med perleblomstbukett som egentlig bare sto i det glasset i påvente av å bli gitt vekk. Ja, det hender jeg sniker meg til å fotografere gavene før de blir gaver… hehe
Verdens fineste ranunkel!
Ranunklene med pilea grayza og philodendron. I potte fra Krifon, og Kabell vase fra Kähler (sponset)

Ønsker deg en GOD UKE!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips