Vårlig i bukett :)

vase og sofa er sponset

små blomster. store blomster. ren glede fra uken som gikk!

Små blå perleblomster, halvgamle drammeglass, tallerken i Bitz serien fra Skeidar
Min fantastiske Niu sofa fra Hjelle (sponset), med perleblomstbukett som egentlig bare sto i det glasset i påvente av å bli gitt vekk. Ja, det hender jeg sniker meg til å fotografere gavene før de blir gaver… hehe
Verdens fineste ranunkel!
Ranunklene med pilea grayza og philodendron. I potte fra Krifon, og Kabell vase fra Kähler (sponset)

Ønsker deg en GOD UKE!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her