Hverdagslige planter kan gi store hagegleder, om man kommer tett på de!

Noen planter er og blir kulest akkurat i det de skal til å starte livet/året. Rødhyll feks. Den har fine hvite blomster og flotte røde bær, men spør du meg så er det knoppene som er det mest interessante med den! Og du ser kanskje hvorfor?

En ganske så hverdagslig plante som ikke er så interessant som busk, men absolutt flott om en går litt tett på 🙂 Men for all del, ikke gå inn for å skaffe deg en, og har du den så sørg for at den ikke sprer seg. Den er nemlig ugressaktig og på Artsdatabankens liste over uønskede planter, les om rødhyll på fremmedart-listen her

roedhyll-4 roedhyll-3 roedhyll-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Det ble jo kjempefint med påskeegg på rødhyllgrener, så smart en ide Solbakkjen!
    Og Mary, jupp. Kjempeksotisk og erkenorsk – kult!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her