Les intervju med meg hos Aftenposten mf om Levende hager!

Like før påske var NTB på besøk i hagen her for å gjøre ett oppslag om Levende hager. Journalist Kjersti Busterud  og jeg pratet om hvor fint det er å ha en hage hvor små og større dyr er velkommen, og fotografen Vegard Grøtt (har tatt bildet over) tok bilder av at jeg plantet humleblomster og plasserte ut både humlekasser, ekornkasser og flaggermuskasser. Det ble et ganske stort oppslag og det geniale med NTB er at det trykkes i veldig mange aviser, både lokalaviser og nasjonale aviser, på nett og papir. Du kan feks lese saken hos Aftenposten.

Utdypende info om levende hager:
* Les om hvorfor ha en levende hage
* Lær hvordan få en levende hage
* Humla trenger din hjelp! Plant noen av disse humleblomstene, og les mer om humla og hva du kan gjøre for den.

Produktinformasjon:
* Humlekassen og flaggermuskassen er begge fra Wildlife World og selges blant annet hos I Gros hage og hos Hortense, OBS: Husk at humlekasser må innredes med mose og ull, du kan lese om det hos La humla suse, kommer også egen bloggpost her om en par dager.
* En leser påpeker at det er bilde av meg med en fuglemater i papirutgaven hennes. Det bildet ligger ikke i nettsaken, men jeg vil tro det er stor en hvit sylinderformet mater fra Wildlife Garden, selges blant annet hos I Gros hage og hos Solfang (jeg har nemlig mange fuglematere, virent å huske hvilken vi viser når)
* Ekornkassen kan du bygge selv, her finner du byggetegninger
* Fuglekasser kan du også bygge selv. Koselig stue eller moderne bolig

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Kjempeflott reportasje om deg i Aftenposten. Jeg leser bloggen din vær eneste dag og følger spent med. Er selv hekta på hage. Her surrer det med humler, bier, biller og diverse kryp og vakre sommerfugler. Jeg ligger langflat og tar bilder av alt! Også ekorn, rådyr, grevling og rev. De to siste besøker meg gjerne sent på kvelden el. natten. Jeg har satt opp viltkamera. Fantastisk tid nå! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips