September snart oktoberbukett

Denne helgens bukett ble en sprudlende miks av rosa-gul-hvit-orange. Og fotografert i lav varm kveldssol så ble det jo nokså høstlig, eller hva? Bukketten ble sanket inn i dag, hagen bugner heldigvis fortsatt og høst er herlig!

Ønsker alle en knakende god helg 🙂

bukett-september-6

bukett-september-5

bukett-september-4

bukett-september-3

bukett-september-2

Om noen lurer på hva noen av blomstene heter så spør! Jeg pleier oftest å sette navn på blomstene i disse fredagsbukettene, men jeg veit ikke helt om dere er interessert i det?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

    • Hei 🙂
      Det har kommet en par ønsker om navn, så det skal dere få. Men. jeg tror jeg heller tar en tur ut i hagen med kameraet i dag og fotograferer alt som fortsatt blomstrer, og så lager en egen bloggpost. med navn og litt info om plantene. Jeg tror det blir enda litt bedre, eller hva?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her