Tid for å melde seg på Bergene Holms inspirasjonspris!

Reklame

Bergene Holm er en stor norsk trelastprodusent. De er opptatt av å vise bredden i hva man kan bygge med tre, og har derfor en inspirasjonspris som deles ut hvert år i fem ulike kategorier. Spesielt relevant for hagefolket er jo uteromsprisen, men det er også kategori for interiør og eksteriør, en klasse for byggverk til barn, og åpen klasse for slikt som er bygget med gjennbruksmaterialer ol, eller ikke helt passer inn annet sted. Totalt deler de ut priser for 220.000 kr, så dette er en konkurranse det er verdt å være med på!

Har du i fjor eller i år bygget eller fått bygget noe med tre? Ja da er sannsynligheten stor for at du kvalifiserer. Trehytter og terassedekker, møbler og soveromsinnredning, ny kledning på huset, renovert en trebåt eller bygd hønsehus? Meld deg på!

I år er påmeldingsfristen sent som 1. desember så du har litt tid på deg. Faktisk nok tid til å sette i gang med et prosjekt, jeg ser at mange fortsatt har fint utevær selv om det nå begynner å bli kjølig rundom i landet. Og da passer det vel bra at Bergene Holm har en blogg hvor de legger ut inspirerende byggverk?
* Les mer om inspirasjonsprisen her.
* La deg inspirere av tidligere års bidrag på Bergene Holms blogg

 

Sponset innlegg: Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med Bergene Holm. Bildet er av en av fjorårets finalister, av familien Stomsvik.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips