10 skandinaviske blogger med inspirerende juledekorasjoner

Vi er mange i blogglandia som liker å lage kranser og annen juledekor med skatter fra skog, hage og butikk. I dag viser jeg vei til skandinaviske blogger som bugner av inspirasjon til ditt førjulshjem, blogger som bobler over av kreativ skaperglede 🙂 Jeg har lagt inn lenke direkte til der bildet er lånt og til bloggens forside, så klikk deg rundt så finner du garantert mer å glede deg over!

senh_sten_029_2_ Desember jul 2012 032 (2)
Atelier Kari
Atelier Kari drives av Kari Rudi, som er en dekoratør på Finnskogen, Norge. Hun har spesialisert seg på materialer hun henter i skogen like utenfor døren, året gjennom. Kari holder forøvrig kurs!
Bildene viser: Furuballer og Lavkrans

.

24-okt-2014-juletræer-i-garagen-032 juledame-1-nov-2014-002
Bruuns have
Bruuns have drives av Margit Bruun, som bor i Skive i Danmark. Det er en hageblogg, med en usedvanlig kreativ hageeier 🙂
Bildene viser: Håndlaget tre av pinner og gran og kålkjole.

.

DSC_0464 DSC_0014k
Katarinas trädgård
Katarinas trädgård drives av Katarina, som bor i Skåne i Sverige. Det er en skjønn hageblogg.
Bildene viser: Krukker på rad og lammeøretrær

.

julgran-gran-jul-diy-2 julros-2
Blomsterverkstad
Blomsterverkstad drivers Minna Mereke Schmidt, en svensk blomsterdekoratør bosatt i Lund. Bloggen viser et bredt spekter av dekorasjoner laget av Minna og bobler over av skaperglede hele året gjennom!
Bildene viser: Julerose med mosekrans og håndlagede grantrær

.

DSC_01 ydmykhave
En ydmyk have
En ydmyk have drives av Matias, som bor i Danmar. Det er en ren dekorasjonsblogg.
Bildene viser: Juleroser i stjerneform og lysholdere.

.

granhyacarrtretton 010 (678x1024) staradventmixnovettfjorton 001 (678x1024)
Liljor och tulipanor
Liljor och tulipanor drives av Tulipa, som er blomsterdekoratør og har butikk i Knäred. Bloggen viser dekorasjoner av blomster og naturmaterialer, og noe innredning.
Bildene viser: Svibelfat og krans

.

011-2 010
Vibekes design
Vibekes design drives av Vibeke, som bor i Brevik, Norge. Bloggen er primært en interiørblogg, og Vibeke bruker mye naturmaterialer når hun pynter til jul.
Bilene viser: Neverstjerner og adventstake

.

4 december 2014 001 12 oktober 2014 007
Fru Pedersens have
Fru Pedersens have drives av Anette Krogh Pedersen, som bor i Vemb i Danmark. Det er en ren hageblogg, og nå i desember holder hun åpen julehave, om du befinner deg i nabolaget.
Bildene viser: Juletre av trestamme og julekuler i betong

.

claus20140130_131351_lo_thumb[1] claus20141116_162205_thumb[1]
Claus Dalby – mitt haveliv
Claus Dalby – mitt haveliv drives altså av hagemannen Claus Dalby. Det er en ren hageblogg, og har nå på vinteren en høy andel buketter og dekorasjoner. Claus Dalby har forøvrig en julebok ute, les om den her.
Bildene viser: Amaryllis i vase og krans

.

024+ 029+
Hagerommet
Hagerommet drives av Inger Marie, som holder til i Vestfold, Norge. Hagerommet er en hageblogg, med stort innslag av dekorasjoner.
Bildene viser: Hjertekrans og grankrans

.

Alle bilder er lånt med tillatelse.

Håper du ble inspirert! Har du tips om noen blogger du synes udmerker seg med gode dekorasjoner? Legg gjerne lenke i kommentarfeltet!

.

collage-juledekJeg vil gjerne også minne om min egen juledekorasjonssamling som du finner her, alle dekorasjonene er skrittvis forklart. og om du er på Pinterest så anbefaler jeg mitt eget pinterest-jule-brett hvor jeg ofte pinner fra skandinaviske blogger.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Tusen takk kjære Anne! Du er raus når du nevner meg i samme åndedrag med store blomster- og naturdekoratører i hele Norden. Takk også for at du deler gode ideer i øst og vest! Klem fra Kari!

 2. Føler meg beæret å få være med i dette sterke selskapet her!
  1000 takk for at du vil ha meg med:)
  Flott med disse samlingene av natur-kreativitet…det kan vi like:))
  Ønsker deg en fin advent tid!
  Klem fra meg:)

 3. Kære Anne, jeg føler mig meget beæret og meget stolt over at være en af 10 udvalgte i Skandinavien. Samtidig er det skønt at se hvad andre laver, nogle kender jeg og nogle er nye, så jeg skal på opdagelse, det glæder jeg mig meget til. Tak for dit skønne indlæg og tak fordi du deler. Jeg har lagt dit indlæg på min blog og selvfølgelig linket til dig :-). Mange kærlige hilsner, Margit

 4. Vad roligt att få så många inspirerande bloggar att kika in till. De har ju gjort massor av fint.För att inte glömma din egen sida förstås. Så mycket inspiration jag får och kvälls glädje.
  Ha en fin vecka och tack för det du gör
  Kram Meta

 5. Sötaste Anne! Vad glado hc stolt jag är för att du valt min blogg med i det här inlägget. Tusen tack! Och miljoner tack för inlägget, nu har jag hittat ännu fler underbara inspirerande bloggar att njuta av. Kämpeklem! Minna 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her