I vinduskarmkjøkkenhagen: erteskudd

Sånn før jeg setter igang den store kjøkkenhageserien så kan vi jo tyvstarte litt med gode smaker i en vinduskarm? Og da er det ikke mye som er enklere enn å så gule erter, ja de gule ertene i kjøkkenskuffen!

Jeg la ut en detaljert epost på hvordan dyrke erteskudd for to år siden, den finner du her.

Det tar omlag ti-tolv dager fra du legger ertene i bløt til du har fine skudd som dette. Det krever svært lite oppsyn og ikke noe som helst fancy utstyr. Litt vann av og til og en sydvent vinduskarm så er de happy :)

– og de smaker godt! Nesten som sukkererter!

PS: Om du synes dette var interessant så kanskje du også vil like å spire spirer. Du finner en rekke innlegg om det her

Erteskudd-spirer

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

  1. Takk, Anne, for et smart og velsmakende tips! D skal jeg prøve med ungene. Pleier du å så de ute om sommeren også?

    • Jeg har gjort det en gang, og det funker naturligvis kjempefint, men egentlig så liker jeg å gjøre andre ting om sommeren, fint med variasjon :)

  2. Dette er kjempegodt! Jeg og mannen fikk første gang smake ertespirer på Floriaden i Nederland for et par år siden. Erter og bønner får vi tak i billig i store sekker på asiatiske butikker.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her