Ble du inspirert av X-faktor? Del dine må-ha lister!

Hei 🙂
Jeg er så utrolig glad for og stolt av at så mange ville være med på x-faktor!!
Om to starter finalen (Jeg åpner altså finalen en dag før enn tidligere annonsert: onsdag kl 20.00, for å gjøre det lettere for påskeferierende å stemme).

Men, i dag er det ikke egentlig konkurransen vi fokuserer på, i dag er det hva konkurransen har gjort for deg! Jeg har fått mange nye hagefavoritter, planter jeg føler at jeg «må-ha», og jeg har blitt kjent med noen nye blogger. Og jeg veit at svært mange av dere som har fulgt med på konkurransen føler det på samme måten. Med mange hundre bidrag så er det mye inspirasjon, og jeg er sikker på at det er noen blomster og bloggere der ute som fortjerner litt ekstra stjernedryss og rampelys. Så, i dag oppfordrer jeg deg til å dele dine favoritter med oss!

Slik gjør du det:
– Har du blogg så kan du lage en liste på bloggen din med lenke til de ulike bloggpostene som presenterer dine favoritter. Med mindre bloggeren har skrevet at det ikke er lov så kan du låne ett bilde fra bloggerens x-faktorpost (dette fordi jeg satt det som en opt-out i hovedposten), men husk-husk-husk å oppgi hvor du har lånt bildet, med lenke! Når du har laget innlegget så lenker du det inn i lenkedingsten her i denne posten, så tenker jeg vi hjelper hverandre å oppdage skatter!
– Har du ikke blogg så er det veldig koselig om du vil dele dine favoritter her i kommentarfeltet. Lim inn lenker, eller skriv bare navnene på plantene om du foretrekker det.

Hvilken blomster har du blitt forelsket i?


Pst: Sånn helt på siden, men jeg vil gjerne si i fra om at jeg er på God morgen Norge, Tv2, i morgen tidlig for å snakke om å lage det fint ved inngangspartiet 🙂 Sees? 

Pst2: Bildet på toppen er av perlebusk, som er en av mange planter jeg har i hagen fordi en blogger har inspirert meg 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

    • Hei Marika 🙂
      Jo, jeg tror nok jeg kjører en runde til til neste år igjen også 🙂 Men da kanskje jeg flytter det til sommeren, muligens, jeg kommer uansett til å invitere dere med på å diskutere hvordan konkurransen kan bli bedre

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her