Denne gule blomsten tror jeg alle vil ha!

Møt gul magnolia, og fall i nesegrus beundring!
Jeg skulle likt å se den gulhater som hadde kappet ned et stort gammelt tre med denne… 😉

Magnoliaen på bildene nedover heter ‘Elisabeth’. Det er en gammel navnsort som er meget populær i England, men dessverre er ikke ‘Elisabeth’ veldig herdig så jeg er usikker på om den kan dyrkes i Norge. Men, ble du lysten på magnolia så finner du en liten oversikt over de mest herdige magnoliaene her, og så kan du jo alltids høre med ditt lokale garnteri hva de har og anbefaler!

Men før du gjør det, hva med å ta turen innom galleriet til X-faktor blomsterutgaven, kanskje det er flere gule overraskelser der?

magnolia-elisabeth-3

magnolia-elisabeth-4

magnolia-elisabeth-5

magnolia-elisabeth-2

 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Så vakker!

    Mener jeg har sett en gul magnolia i salg på det lokale hagesentret, men kanksje det var en annen sort? Skal sjekke det ut! – det hadde vært noe å ha i hagen:-)

    Annette

  2. Nydelig blomst. Jeg plantet for første gang en magnolia i hagen vår i fjor, men min er den vanlige rosa da. Jeg er kjempespent på om det kommer blomster i år. Heldigvis er det liv i den i hverfall, men kanksje det bare kommer blader de første årene, ikke vet jeg. Ha en fin kveld i våren!

  3. IH hvor er den smuk! Sådan en kunne jeg godt ønske mig – jeg skal bare lige have fat i en lidt større have først 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her