Finn Schjøll er dommer i årets X-faktor!

I morgen kl ti braker det løs!
Årets utgave av x-faktor blomsterutgaven setter i gang, og jeg har fått med selveste Finn Schjøll som dommer!

Har du noen blomster i bildearkivet ditt? Har du en blogg eller nettside? Ja da håper jeg du blir med på årets x-faktor blomsterutgaven! Her kan blomster av alle størrelser og grader av freidighet konkurrere om hvem som har det lille x-tra. Slipp de frem på scenen, la de få skinne, og kanskje vinne!

Konkurransen er åpen for alle i skandinavia, og alle med blogg eller nettside kan delta, uansett sjanger du til vanlig blogger i. Det er jo formet som en konkurranse, men jeg håper folk blir med like mye fordi det er gøy å delta! Og for de som ikke deltar: Gled dere, dette blir nemlig fantastisk inspirerende fargekoordinerte blomstergalleri 🙂

Jeg har delt inn i seks auditions: Rosa, gul, hvit, rød og orange, blå, grønn og svart. Hver audition varer i kun to dager, så her må du henge på! Første audition åpner i morgen, og er altså rosa, så nå håper jeg dere dykker ned i arkivene og sitter klar i morgen tidlig slik at dere kan hjelpe meg å spre kunnskap om konkurransen videre og få med så mange som mulig helt fra starten. For jo flere som deltar jo morsommere blir dette!

Auditions er altså åpne for alle. Så setter juryen, bestående av Finn Schjøll og meg oss ned og velger ut 30 finalister som går videre til finalen hvor det er dere lesere som stemmer frem vinnerene. Finn og jeg ser etter bilder og tekst som formidler noe, vekker en følelse, som viser at blomsten har det lille x-tra. Noen finalister kommer til å velges ut på grunnlag av deres slående skjønnhet, andre vinner frem på personlighet. Dette er ikke en ren fotokonkurranse. Bildet er viktig, men en god tekst kan trekke opp og løfte et helt ok bilde opp på finaleplass.

Les mer om konkurransen og premiene her, en av premiene Finns nye fine service som du ser over her. Eller rett og slett titt på 2013 utgaven for inspirasjon, det blir ganske likt i år.

– Blir du med?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her