Hurra! Årets første ekte moseplassen-blomst :D

Jeg har de siste dagene gått spent og lurt på hvem av alle hagens ulike knopper som kom til å springe ut først i år. Og vinneren ble den vesle vinterblom 🙂

Veldig passende ettersom det akkurat nå er gul auditionrunde i x-faktor!

Vinterblom, eller erantis som den også heter, er en liten knoll som er herdig til H5 og kan når den trives danne fine små gule tepper. Jeg skrev om den i fjor, blant annet med forklaring på hvorfor mange ikke lykkes med den, enda den går for å være enkel…

vinterblom-2

vinterblom-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Gratulerer Anne, så herlig når endelig noe blomstrer i hagen!
  Her hos meg har her vært gravemaskin og gravd bort den delen av bedet som jeg satte ned løker i i fjor høst…..(De har lagt ned fiber)
  Så det blir nok dessverre sparsomt med vårblomstring hos meg i år 🙁
  Siden vi bare leier har vi ikke så mye å si!
  Jeg får nyte vårblomstringen hos deg og andre bloggere så lenge, og kjøpe noe å ha på trappa, he-he!

 2. Hei Anne! Jeg trenger tips til hvilke vekster som skal beskjæres nå på våren. Vi anla ny hage i fjor, og nå er jeg litt usikker på hvilke planter som skal beskjæres. Finnes det en god tommelfingerregel, eller skal man rett og slett fjerne alt som er vissent (solhatt, hydrangea, osv..)? Ivrig hageeier, men ikke så veldig lærd (ennå!).

 3. Så kjekt at den første blomsten har sprunget ut hos deg. Erantesblomstene er som små solstråler.

  Ha en fin dag Anne!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her