X-faktor blomster: Hvit!

x-faktor-hvitRen, tander, eller hardtslående kontrast? Nå er det hvit sin tur til å synge solo så finn frem din hvite favoritt og sendt henne avgårde på audition! Gi henne mulighet til å overbevise dommere og folket om at hun er blomsterverdenens nye stjerne. Vi tar i mot påmeldinger frem til lørdag formidag kl 12, bli med!

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

X-faktor blomsterutgaven er åpen for alle bloggere og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde er avsluttet. Gul er avsluttet og nå er det altså hvit sin tur, og så kommer rød og orange, blå og til sist grønn og svart.

Hvordan delta
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, feks hvorfor du liker den og hva den heter, om du veit. Lag lenke til denne konkurranseposten.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg.
4. Kom hit og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Gratulerer, du er med! Nå kan du gjerne fortelle vennene dine om det og få de også til å delta!
—> Alt er grundigere forklart i konkurransens hovedpost, den finner du her

Premier:
Alle premier er donert av fantastiske Magnor glassverk! Du finner forhandleroversikt her.
1. plass: Åtte kuverter av Finn Schjølls frodige nye servise Finns hage!
2. plass: Vasen Boblen Winter Wonderland
3. plass: Vasen Liv, modell 214020
4. plass: Vasen Olive, valgfri farge
5. plass: Rose ring, valgfri farge

Premiene er fra Magnor glassverk

Finalistene plukkes av jury, denne består av:
Finn Schjøll, norges blomstermann over alle. Og meg, Anne Havåg Holter-Hovind.
Vi velger ut 30 finalister fra alle de påmeldte, og så er det dere lesere som stemmer frem vinnerene.


For å legge til bidraget ditt, trykk på blå knapp like ovenfor og følg beskrivelsen. Får du det ikke til? Legg inn lenken i kommentarfeltet så fikser jeg 🙂

Håper riktig mange blir med, sammen får vi bloggverdenen til å blomstre!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

26 KOMMENTARER

 1. Er det lov å spørre hvilken hvit blomst, i mengder, blomst du viser på bildet(er det Trillium, tro?(altså treblad?)?

  Hilsen Annette

 2. Jeg fikk ikke helt til å legge bloggposten min til konkurransen… Kan du gjøre det? Det er innlegget med de hvite krokusene som skal med 🙂

 3. Tusen takk! Å, den hadde jeg glemt, men sikkert heller ikke sett så ofte, da, etter osm den er sjelden, som du skriver:-) Syntes jo heller ikke den lognet treblad helt)

  Den kunne jo vært noe å foreslå for gutta hos Gardenliving:-) Fantastisk vakre!

  • Tommy og Kenneth kjenner godt til de, og har nok hatt de inne tilsalgs også. Fylt Cannadablodurt er dog ganske dyre, dessverre.

 4. Hei, Anne!
  en litt skjeiv tulipan påmeldt i kveld!
  Gleder meg til neste runde, da skal jeg prøve å få til et bedre utsnitt, ha ha!

 5. Hei Anne 🙂
  Nå er det lenge siden jeg har blogget, men takket være deg og X-faktorkonkurranse så er jeg på banen igjen. Bare så synd jeg ikke nådde den første rosa runden så yndlingspeonen min ikke fikk delta 🙂
  Kristin.

 6. Hei Anne. Jeg har fått to tilbakemeldinger om at innlegget mitt ikke er tilgjengelig fra denne siden. Gjennom Google og hageblogger.no er det ingen problem. Vet du hva som kan ha skjedd? Hilsen Anne-Kristin (som vil at alle skal få se innlegget)

 7. Heisann! Jeg trykket på bildet jeg la ut i den hvite konkurransen, og ble tatt med til feil bloggside. Min side heter Den lykkelige hagen, men kom i stedet til Lykkelig i hagen. Linken var rett da jeg la den inn. Er det noe du kan fikse, er du snill? Takk! Hilsen Denlykkeligehagen.blogspot.no

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her