Klar for inspirerende fargefest? Nå starter jeg straks opp ny runde med X-faktor!

I 2012 og 2013 kjørte jeg en veldig populær konkurranse jeg kalte x-faktor blomsterutgaven, og nå er det tid for en ny runde! Konkurransen er formet slik at blomster konkurrerer om å ha det lille eXtra, det som skiller de ut og gjør de til stjerner 🙂 Dette gjør de ved å delta på auditions basert på farger. En lett sjarmert jury bestående av Finn Schjøll og meg velger ut 30 finalister fra alle deltagerene, og disse konkurrerer så i en finale hvor det er dere lesere som stemmer frem vinneren. Og vinneren og nestenvinnere vinner finfine premier fra Magnor glassverk 🙂

Forvirret? Alt blir nok klarere om du titter på 2013 konkurransen, du finner de ulike autidionrundene mm her.

Konkurransen er rettet mot de som har egen blogg eller nettside. Har du ikke det så får du dessverre ikke deltatt på akkurat denne konkurransen. Men om du kanskje ikke kan delta: jeg lover deg at du uansett kan nyte bidragene! Dette blir nemlig en superinspirerende samlinger av blomster organisert på farge!

x-faktor-rosaPå søndag setter vi i gang, og med KUN to dager pr audition så må du følge med! Første farge ut blir rosa! Så, dykk ned i bildearkivene dine, let frem et bilde av en rosa blomst og bli med! Ytterligere forklaring på hva konkurransen går ut på kommer naturligvis, dette er kun en liten teaser.

Håper du blir med!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her